Podi d’en Bruc i zeros d’en Loki i en Morgan

Abans de començar la crònica, voldria que les primeres “paraules” fossin d’agraïment a la gran família club d’Agility Badalona i, en especial, al jutge Eduard Bonet per la seva paciència i feina desinteressada que ha tingut per mesurar els nostres gossos.

També una bona part de la família del Canic es va presentar a la competició del cap de setmana,  fent bo allò de “la família unida jamás será vencida”.

 JBB3929El dissabte es van reunir: de grans en Bruc, en Vipper, la Lola i en Morgan, de mitjans en Winter en Loki i l’Striptease i per últim els més petits, en Fox i en Jake. El diumenge s’hi va incorporar la Boira en substitució de  l’Striptease i la Winter.

Ara sí, tots ben “mesuradets”i identificats en la cartilla. Com les samarretes XL, L, M…

I ja que parlem de famílies, qui no tindrà en el seu record o fins hi tot físicament el butlletí de notes de la adolescència? Aquell full dignament firmat pel tutor/tutora i que a molts tanta por els feia entregar. Li entregaré primer a la mare o al pare?. Abans de sopar o després? I, sobre tot, que m’inventaré d’excusa?

Hi havia algun espavilat que, davant dels mals resultats, deia: “ ei!! que en religió he tret un 8!!”. Si, sé que és una mica tòpic, però més o menys anava així.

Doncs això, anem per les notes. Però abans -no us angoixeu- vull fer un incís. Com tothom sap, a l’Agility no hi han suspesos, hi ha “progressa adequadament”……

Farem bona la màxima dels educadors: “Calma i amor en els suspesos, el gos es més que un resultat”

Butlletí de notes de dissabte

AGILITY

Winter

En Bruc és el primer en sortir. Bon desenvolupament de la pista. Tot just quan faltaven tres obstacles per acabar en zero, es presenta la passarel·la. Sempre la fa bé, però avui no ha tingut ganes de tocar la zona. Això no treu que hagi fet una pista de mèrit

Vipper. Ja sabeu, en Jordi és exigent i no perdona que tiri ni un pal. Toca repetir.

Lola. Si en Bruc no toca la zona, la Lola es solidaritza. Maleïda passarel·la.

Morgan. En baixar la rampa el Morgan li ha tret avantatge a l’Eli i aquesta no ha pogut arribar a marcar-li el rere següent.  

Winter. Caram, feia temps que no veia un agility tant net i ràpid. Fins hi tot, en David es pot permetre el “luxe” de perdre un segon abans d’alliberar-la de la passarel·la. Com a resultat obté un agility a zero que li val per estar més a prop de pujar a grau tres. Felicitats campions!

Loki. Molt bé!. L’equip Josep&Loki ens ofereixen una classe de conducció amb un final perfecte. Agility a 0. Felicitats campions!

Striptease. La Carme també és exigent i no vol que la passarel·la la faci sense tocar la zona, així és que toca repetir-la. 

Fox. Tot feia pensar que treuria un zero, però torna la maleïda passarel·la a truncar el resultat. En aquest cas no sé si és més culpa d’en Fox o d’en Fran.     

Jake. Ja sabeu, la Mónica se les veu i se les desitja per poder seguir en Jake. Tant es així, que quan hi ha un rere ella s’ha d’anticipar. Avui no ha pogut ser i el Jake ha saltat tal com li venia l’obstacle.

JUMPING

 JBB4623Bruc. Tornem a felicitar a l’equip Victor&Bruc. Fan una molt bona pista a zero. Felicitats campions!

Vipper. Has d’estar molt atent per veure un jumping d’en Jordi. Tot va tan ràpid que costa seguir-lo. Tant ràpid que pot passar que el gos faci un salt que no tocava.

Lola. No tenia el dia. Surt molt ensopida, fins hi tot el guia pensa que no es troba bé. Una falta per tenir que repetir l’slalom.

Morgan. Ja sabeu que a Badalona el jumping es “compacte” degut a les dimensions de la pista. En aquests casos els gossos grans els hi es més dificultós els girs i reres. Resumint, eliminat per repetir un salt.

Winter. En David no deixa passar que es tiri un pal. A repetir-ho toca.

Loki. En aquesta ocasió la pista ha desorientat al Loki i ha fet un salt al reves.

Striptease. Molt bé. Acaba la pista amb tan sols un refús.

Fox. En Fran treballa els salts. Quan en tira un, li fa repetir.

Jake. Acaba la pista amb dos faltes i un refús. Has de córrer Mónica

Butlletí de notes de diumenge

AGILITY

 JBB4070Bruc. Avui no hi hagut tanta concentració per part del Bruc. Ha decidit fer un salt al revés

Vipper. Fantàstica pista!. Mereixedora del zero. El running perfecte, però a l’anar enrederit fa que la Vipper no sàpiga que ha de fer i refusa el salt següent.   

Morgan. Un zero com una casa! I molta alegria per la seva guia. Felicitats super Eli!

Lola. Massa confiança no es bo. S’han de marcar millor les entrades als túnels.

Loki. El cavall de batalla ja sabeu quin és, el balanci. Repetir-lo és el que toca si no el fa bé.

Boira. La Cristina ha arribat a un nivell que es pot permetre el luxe d’experimentar. En el balancí ha volgut sortir abans que la Boira acabes la feina. Al no sortir bé li ha fet repetir .

Jake. No adonar-se que l’eslàlom no s’ha fet bé, implica que t’eliminin.

JUMPING

 JBB4014No és per fer via. No es perquè no vulgui continuar escrivint la crònica…, Però quan els resultats no acompanyen, millor fer un resum:

En Bruc, Vipper, Loki, i la Lola han estat eliminats per diferent motius.

Boira. Molt bé. Tant sols una falta per sortir una porta abans en l’slalom.

Jake. També molt bé, llàstima del refús.

Morgan. Tot li anava bé fins arribar en els últims tres obstacles. Tanta “ziga zaga” impedeix que el Morgan agafi còmodament els salts. Resultat, tres pals a terra.

Avaluació

Doncs bé, fins aquí les Notes del Butlletí. Com es pot comprovar, tots s´han esforçat i en moltes ocasions, amb resultats espectaculars. Fins hi tot, pots tenir un dia genial i el següent gris.

Ja sabeu, no hi ha suspesos, hi ha “progressa adequadament”….

Hi ara l’opinió de la Lola: diu que ella sempre ha gastat una L i no pas una XL com diu la cartilla.

Ens acomiadem?. Fins la pròxima, guau guau..

Per cert, si hi ha alguna errada en el Bulleti de Notes, comenteu al tutor (Josep Boix) que farà la correcció oportuna.