Podis de la Lluna i la O’Neil

Podi ONeil Article 2podi lluna Article 2Aquest cap de semana tocava anar a competir al Prat de Llobregat. Amb la Patum (lesionada divendres) i la Mela (absent d’última hora) els únics representants de mini i toy van ser la Janina amb la Mel i en Robert amb la Lluna.

A l’agility, després d´una pista una mica accidentada, la Janina i la Mel van acabar abans d’hora perque la Mel va decidir posar-se sota la sabata de la Janina. Al jumping,  ja recuperada de la trepitjadeta, van sortir a per totes i, després d´un començament complicat, van clavar la pista a zero.  Llàstima de l’agility !!

Pel que fa a la Lluna, a l’agility va fer una pista ràpida però amb una falta a la passarel·la perque la Lluna veía que en Robert se n´anava massa lluny i l´havia d´anar a buscar, no fós que marxés sense ella. Al jumping, aquesta vegada s’hi van esforçar per tal d’aconseguir la seva primera pista a zero i ho van aconseguir. Això si, a l’últim rere en Robert va suar sang. Al final van aconseguir el seu primer podi: la  Lluna va quedar segona!

A midis la Carme i la o´Neil ho van clavar!

Dona gust veure com la Carme domina i controla tots els moviments, tot i que al jumping, al penúltim obstacle, ens va espantar una mica ja que la O’Neil va fer el rere  diferent a com li va marcar la Carme. Tot i així doble pista a zero i primer lloc més que merescut

Finalment a standard, en Marc patía pels reres que hi havia i resulta que la Mia els va clavar! En canvi a les entrades a l´eslàlom de les dues manigues no hi va haver manera i això que la Mia el fà perfecte, però aquesta vegada no va anar bé. Llàstima perquè sinó es per aquestes dues faltes hagués fet també doble pista a zero.

Aquesta propera setmana toca Vallès i després a descansar de proves de Federació fins l´any vinent.