Podis del Cànic a totes les categories

Darrer dia de febrer, que millor que fer que venir a passar-lo al Cànic? Us explico com va anar.

Grau 1

 JBB1650202003 Canic MaxAl matí vàrem començar pel grau 1.

Per part del nostre club teníem a Nugget que va estrenar-se en proves de canina amb pistes molt ràpides.

També en Randy que després de molt de temps tornava a fer la seva aparició en pistes posant a prova a la Reyes.

En Ripper va fer les pistes ràpid com ens te acostumats però els millors van ser en Toni i Max que van quedar primer en la categoria L + XL.

Tots varen fer molt bones pistes encara que uns amb més sort que els altres.

202003 Canic Ripper202003 Canic Nugget

Grau 3

 JBB1733202003 Canic VipperD JBB1725esprés d’un àpat amb molt bona companyia i amb les pistes ja muntades varen arribar els companys de grau 3.

En la categoria L va despuntar la Vipper que ens va regalar dues pistasses a zero, quedant primer de la seva categoria i en el pòdium conjunt de L i XL.

La Winter va quedar segona en la categoria L amb un agility a 0 i en Fish va ser tercer de la seva categoria encara que sense cap punt pero al fer el podim conjunt no va tenir trofeu.

En la categoria M el nostre únic representant, en Taboo, va fer pistes molt ràpides, sense punts però amb segona posició al podi.

202003 Canic Fish202003 Canic Collie

Grau 2

 JBB1749 JBB1749 JBB1745En la categoria XS la Piña va fer un agility a 0 i també va acabar en primera posició en el podi conjunt de S i XS.

Finalment, i sobre l’hora prevista, vàrem començar amb el grau 2, la categoria on hi ha més gossos.

En la categoria XL va quedar primer en Bruc i en la categoria L la Sioux. A l’hora del podi conjunt, la Sioux va quedar en primera posició i en Bruc en segona. En Hippy i en Jazz també varen fer molt bones pistes encara que tots dos van combinar un eliminat amb una pista excel·lent. De fet vàrem tenir pistes amb molts eliminats o amb penalitzacions encara que tothom coincidia en que eran prou assequibles.

En la categoria midi vàrem tenir com a campió al nostre iaio Drac, que ho dona tot a cada pista que fa- El tercer lloc va ser per la Striptease que no és tant iaia com en Drac però que, amb els seus 9 anys, deixa-la còrrer. També hi va participar en Loki que avui no tenia el seu dia i no va quadrar ni el jumping.

En la categoria S l’unic representant del club, que va defensar els seus color amb molta energia, va ser en Fox que va aconseguir el seu primer jumping a zero!