Podis en grau I a Campllong

Podi d'en Drac Podi d'en Zar La prova de Campllong sempre és una mica especial. La Fira reuneix molta gent i després hi ha el sopar (bo com sempre encara que aquest cop havía de ser aviat per tal de poder veure el partit). Fins i tot hem tingut temps de fer una prova KO. Això si, entre les dues mànegues i el KO i la majoria ens hem quedat sense poder visitar gaire la fira.

A més de molt públic i un temps ben agradable, alguns resultats han acompanyat: l’Elisenda ha estat primera en grau I amb en Drac i en Pablo també ha pujat al podi amb en Zar. En Pablo també ha estat el guanyador de la prova KO d’eliminació simultània sobre el conjunt de categories mini-midi.

En grau II l’Iñaki ha fet un doble excel·lent amb en Rudy, aconseguint així el darrer punt que li mancava per a poder participar en el Campionat d’Espanya per equips. La resta de competidors, bo i fer molt bons recorreguts en el jumping, no han tingut gaire sort en l’agility.

A veure si en les (poques) proves que queden abans del Campionat d’Espanya els competidors que estan a punt de classificar-se tenen una mica de sort per arrodonir la seva actuació.