Podis en la darrera jornada de lliga

Avui hem passat un dia fantastic, apart de poder visitar un poble tan maco com Caldes de Montbui hem aconseguit 4 podiums en el Vallès Grup Caní.

202105 Valles Loki202105 Valles ThaiLoki ha fet una 1ª posició en la categoria deT-S amb dos recorreguts amb tot un seguit d’entrebancs i ensurts que ens han tinguit amb l’ai al cor. Sort que en Josep ho ha pogut resoldre com mai haviem vist i ha acabat sense penalitzacions i amb molt bon temps.

Thai, en la seva linia, ha fet una tercera posició amb una falta en cada pista i també amb falta d’una joguina guapa per motivar-se, que no la acaba de trobar,

202105 Valles Fox202105 Valles KumaFox ha fet un jumping molt ràpid però amb dos pals al terra. Després a l’agility ha preferit eliminar-se per assegurar el balancí que tant ha millorat.

Kuma ha fet bé el jumping però s’ha eliminat a l’agility, li faltaria correr una mica més ja que la Monica està a tope darrerament.

202105 Valles Strip202105 Valles JakeEn la categoria M Striptease ha fet un umping i un agility gairebé perfectes, amb una refusada en cada una i ha quedat en segona posició, es clar gràcies a la Carme que la ha guiat com una professional que és,

Jake ha fet el jumping amb una refusada però després la Mònica l’ha eliminat per que no ha fet prou bé les zones i això no li vol deixar passar.

Nugget he quedat eliminada en les dues proves perque es molt jove I va amb molta pressa pero te pinta de ser una campiona en breu.

202105 Valles Mel 2202105 Valles JazzEn la categoria estàndard la Mel ha quedat tercera gràcies a un jumping sense faltes i un agility amb una falta, és una gran campiona.

Jazz ha quedat cinquè amb un jumping i un agility excel·lets, Victor ha guiat molt be.

202105 Valles Hippy202105 Valles SallyHippy ha quedat en sisena posició amb un jumping sense faltes i una falta en agility que és una molt bona marca per l’edat del gos, bravo Juanjo.

Sally ha quedat eliminada en l’agility per una tonteria en un salt que encara no ens expliquem com ha estat però ha fet un Agility molt bo.

Penso que el Cànic ha donat la cara en la ultima competició de la temporada.