Podis i embotits … però no punts

Podi PatumPodi LokiEl darrer cap de setmana, just un cop acabades les classes del club, en Josep i la Neus se’n van anar cap a Reus cercant el punt que els manca pel campionat d’Espanya: un agility per en Josep i un jumping per la Neus. Hi havia dues proves amb un jutge anglès, en Dave Deaville, i això eren dues oportunitats per cadascú. Els calia completar el recorregut que els mancava sense cap penalització i amb una velocitat superior a un mínim determinat.

Dissabte vàrem començar pel recorregut d’agility que la Neus i la Patum van fer perfectament i a la velocitat requerida. Llàstima que el que li manca és un jumping. En Josep i en Loki, que si necessitaven l’agility, van fer-lo amb una falta a la passarel·la i un parell de refusades, res a fer doncs.

El jumping era un recorregut amb força girs al voltant de les ales el que condicionava força el desenvolupar una velocitat alta. La Neus va sortir amb determinació i a molt bon ritme i va conduir a la Patum … cap un salt en sentit invers! En Loki va fer el recorregut ràpid però s’escoltava com anava tocant alguns salts al passar i al final va caure una barra. A més, tampoc va fer-ho en el temps que caldria per que fos vàlid.

Bo i no haver fet cap pista a zero, en Josep i en Loki van ser els únics que van completar els dos recorreguts i això els va portar al primer lloc del podi, emportant-se una roseta i un embotit, però no l’agility que els calia.

L’endemà tenien una segona oportunitat amb el mateix jutge i terreny. La Patum va completar l’agility a zero però sense la velocitat requerida (ni que després van modificar-se les dades del recorregut i si que la va fer). En Loki, que si que recessitava l’agility, va anar una mica més ràpid però va tombar un pal, res a fer doncs.

Aquest recorregut també tenia alguns punts lents. Aaixò, combinat amb alguna imprecissió de la Patum, va fer que, bo i completar la pista sense errors, no ho fes amb la velocitat requerida En Loki va tombar un pal pel que tampoc va fer el zero. Al final, però, els dos bons recorreguts de la Patum la van portar al segon lloc del podi.

Es a dir que, entre una cosa i una altra ni la Patum ni en Loki van aconseguir a Reus el punt que els mancava. A seguir-ho intentant que encara queden proves!