Podis i zeros de les nenes

 D520186 D520194Un altre cap de setmana cap a Caldes de Montbui, a veure els nostre companys del Vallès. I aquí estàvem les tres intrèpides del grau 1: la Carme amb la O’Neil, la Mercè amb la Nugget i la Neus amb la Patum. Una combinació de guies amb molta experiència amb les gosses molt més novells (unes mes que altres). Us explico com ens va anar.

202103 Valles Nugget

Dissabte varem fer una manega de Jumping i una d’agility. Les primeres en sortir varen ser les companyes de mida mitjana i totes dues varen fer uns recorreguts molt ràpids, amb unes  enviades a distància molt xules i amb molt bones zones de contacte. Pel que fa a la petita Patum, en la seva segona sortida de casa no volia quedar-se curta al costat d’aquestes dues cracks i va demostrar que ella també podia fer el mateix que les seves companyes. Al final tant la O’Neil com la Patum varen aconseguir un puntet a 0 i van fer podium totes dues.

202103 Valles ONeil202103 Valles Patum 2Diumenge la O’Neil va tenir algunes errades pròpies d’un gos novell i la Nugget ens va regalar una segona manega d’agility impressionant. La Patum va fer el primer agility molt bé però en el segon la gossa es va endur un ensurt quan a mig eslàlom va arribar un gran enrenou de la granja que hi ha al costat. Això li va provocar una petita desconcentració i li va fer perdre el zero en aquesta mànega amb el que van acabar amb una falteta. Al final, sumant les dues mànegues, van aconseguir pujar al pòdium amb un primer lloc.

Molt contentes amb aquestes tres petites que molt aviat donaran molt a parlar en aquest mon de l’agility.

I ara a entrenar per tal què a la propera ens surti molt millor.