Podis individuals en la lliga catalana

Divisió d’honor

En la màxima categoria el més rellevant a nivell individual ha estat ha estat la classificació en categoria internèdia on en Marc amb la Mia, en David amb la Winter i l’Eva amb en Fish han copat les tres places del podi!

En la resta de categories de Divisió d’Honor en Sam i la Taxi van acabar en segon lloc en en categoria mini i la Mercè i la Nugget terceres en midi.

En Marc, en David i l'Eva han ocupat totes les places del podi de DH en intermedi

La Mercè i la Nugget terceres en la categoria midi de DHEn Sam i la Taxi sotscampions en la categoria mini de DH

Primera divisió

L'Ezequiel i la Mel segons en categoria gran de 1DEn Robert i la Lluna segons en la categoria mini de 1DEn primera divisió, també hem fet podi en categoria petita amb el segon lloc d’en Robert i la Lluna i en categoria gran amb el segon lloc de l’Ezequiel amb la Mel.

Segona divisió

L'Aixa està començant però donarà que parlarPodi de l'Elisenda i la Quimera en la seva primera temporadaTambé hem estat presents al podi de segona divisió on l’Elisenda i la Quimera s’han estrenat amb un tercer lloc en midi.

Fins aquí els competidors més consolidats, però en aquesta festa de l’agility també hi ha hagut també un detall pels més joves. En el nostre cas ha estat el cas de l’Aixa que està iniciant-se a les competicions d’agility amb la seva gossa Nena.