Preagility a Rialp

En Cristian i l'AthosLa primera setmana d’agost els més novells del club i el Max s’han acostat a Rialp per fer algunes pistes. Us ho expliquem dia a dia:

Dia 1

Debut del primer representant del Canic: el Ripper amb la Marta. En la primera pista, ha faltat confiança per fer un canvi després del primer túnel i això ha provocat situar-se a la traçada exterior i ha complicat els salts posteriors. Hem improvisat com hem pogut però aquest cop per excés de confiança el Ripper no ha entès que després del 8 havia de fer l’obstacle número 9 i se n’ha anat al 10 tot feliç! ELIMINAT

En la segona pista, molt ràpida, molts canvis que hem aprofitat per practicar els cegs. Bones sensacions tot i que un intent de rectificació ha provocat que el pobre Ripper fes el salt al revés. ELIMINAT

Errors del que prenem nota per les pròximes pistes.

Ripper 1 – Marta 0

La Marta i en Max

Dia 2

Avui el Max torna als rings i s’hi afegeixen l’Athos i el Lerwick.

L’Athos ha començat bé fins que ha estat xuclat per un túnel abans que saltés l’obstacle que tocava. El Lerwick ha fet la primera pista molt bé fins que, al final del recorregut, ha saltat l’obstacle en sentit contrari… Eliminats.

En la segona pista, el Christian s’ha despistat i s’ha descolocat de manera que no ha pogut donar-li les indicacions correctes a l’Athos i s’han equivocat.

El Lerwick en canvi ha fet molt bona pista, només amb un refús per un obstacle que han sabut rectificar a temps.

Athos 0 – Lerwick 1

El Max ha salvat el primer agility en G1 al límit, amb dues faltes (zones) i dues refusades (slalom). Al segon, però, ha tornat a fer gala de la seva tossuderia i s’ha entestat en entrar al túnel per a boca que no tocava… eliminat al 2n obstacle!

Marta 1 – Max 1

En Cristian i l'Athos

Dia 3

Avui tenim la sort de saltar en el primer torn, aprofitant que el sol encara no apreta! A pista els tres representants de preagility. Els tres equips estan aprenent molt, i posen en pràctica tot el que saben.

En Christian amb l’Athos i la Marta amb el Ripper són dos dels tres únics standars que salven la primera pista. El Lerwick s’elimina per un salt fet en sentit contrari.

La segona ronda, una pista tècnica però ràpida, treu el millor de tots. El Lerwirk aconsegueix la pista a 0, molt bé. L’Athos, molt ràpid, tira alguns pals i acaba amb 3 faltes. I en Ripper fa gala d’un súper quiet, que permet a la Marta posicionar-se perfectament per iniciar la pista, justament en una entrada a túnel a 90° on molts gossos s’eliminen. Bon inici de pista i un segon tram molt ràpid per tot l’exterior, amb un “segueix” espectacular, sense mirar enrera. Llàstima que enmig hem fet un túnel per la boca contraria… eliminats.

Marta 1 – Ripper 1

Enhorabona a l’Athos, que queda primer en standard.

Claudia i Lerwick

Dia 4

En Lerwick ha hagut de retirar-se per culpa de la tos, però l’Athos ha donat una alegria al Christian amb una 2a posició al podi de pregility. Enhorabona nois!

El Max, a grau 1 ha aguantat la calor i ha seguit a la Marta en les dues pistes. En la primera tres faltes (un pal, una zona i l’slalom) però seguint les indicacions en tot moment m iolt concentrat.

En la segona, hagués fet un 0 si no fos pel maleït slalom que ens ha eliminat (fer-lo bé dues vegades en un mateix dia és demanar massa, jajaja). Però hem sabut col·locar-nos bé en cada obstacle, possant en pràctica tot el que tenim après. Contenta amb la conducció i l’actitut del Max a pista. Cada dia una mica millor 😉

Dia 5

Últim dia de competició pels caniquillos. El Lerwirck torna a les pistes, que un cop més tenen força nivell.

El Christian amb l’Athos no tenen tanta sort com en anteriors dies. Però molt contents perquè han treballat molt el quiet en el punt de sortida.

El Lerwick aconsegueix un 0, obtenint el 4rt lloc en la classificació i el Ripper, en una millora progressiva durant tota la setmana, salva les dues pistes i aconsegueix el 2n lloc en preagility!

Ha estat una setmana de molta calor, en la que hem afiançat la connexió amb els nostres peluts. Tornem a casa amb la sensació que, mica en mica, ho podem fer millor 😉