Primer lloc per la Lola, l’Ela i la Coma

Ha estat un cap de setmana intens. Al matí varem haver de matinar perquè ja hem començat amb l’horari d’hivern al club i haviem de fer les classes per després anar a competir al Marvi. Com sabeu ha estat un cap de setmana amb molta calor així que, on podem estar millor que sota una olivera i, de tant en tant, baixar a fer una pisteta i jugar al joc de les cadires amb l’ombra?

Dissabte

201609 Marvi Podi Ela201609 Marvi Taca Dissabte els nostres participants de grau I, en Loki amb en Josep i en Secun amb la Lola, no ho varen fer gaire be. Devia ser per l’efecte del sol implacable que queia a les dues de la tarda. Bo i això en Loki va pujar al podi en la tercera posició.

Varem haver d’esperar fins les quatre de la tarda perque els nostres participants de grau II poguessin gaudir del solet a les pistes. Hi havia en Fernando amb la Taca, La Neus amb l’Ela, l’Elisenda amb en Morgan i  la Diana amb la Coma. La Diana, un cop més, va decidir que ella arribaria una miqueta mes tard perquè ja està prou morena i així ho va fer. Tot just un parell de gossos abans per mirar des de fora com anava tot i a fer la pista! I el cert és que li va anar molt be, serà qüestió de provar aquesta tècnica.

La prova va acabar sobre les set de la tarda amb un podi de l’Ela al primer lloc de la classificació mini/midi de grau 2. Ara a descansar que l’endemà torna a tocar estar allà molt aviat.

Diumenge

201609 Marvi Podi Coma201609 Marvi MorganDesprès de dormir una miqueta ens hem aixecat disposats a tornar a passar una mica més de calor però amb el nostre lloc a l’olivera ben agafadet.

Unes pistes una mica enrevessades no han pogut amb els nostres representants. La Diana i la Coma han repetit la tècnica d’ahir aconseguint quedar primeres dins la seva categoria i, el més important, sumar alguns puntets per la final.

En mida gran l’Elisenda i en Morgan ens ha fet vibrar amb un jumping espectacular, llàstima que ha caigut un pal. La Merce amb en Dic i en Duc, bo i que anaven una mica despistats, ha fet uns agility molt bons i en Joan Carles amb la Maggie, a qui li agrada fer-nos patir una mica, ha aconseguit fer un agility perfecte.

Pel que fa als petits i mitjans, en Fernando amb la Taca ha fet el seu primer puntet al agility, quedant quart a la classificació- La Neus amb l’Ela ha fet un jumping molt bo, només amb una errada de la Neus i a l’agility han aprofitat per entrenar un punt de distancia, acabant eliminades però molt contentes.

201609 Marvi Podi Lola201609 Marvi MaggieDespres d’un llarg i caloròs matí ha arribat l’hora dels companys de grau I als que, bo i estar convocats a les 11 del matí, els ha tocat sortir a la una. Sort que no eren gaires que sino ens donen les campanades. Els nostres participants tornaven a ser en Josep amb en Loki i en Secun amb la Lola. Que podem  dir d’en Loki? És un esperit lliure i no li agrada que li possin els numeros als obstacles. Bo i això ho ha fet prou be encara que al final hagi estat eliminat i, és que aqui se li acudeix de possar una taula al circuit? No és molt millor un tunel? Doncs cap el tunel que s’hi està més fresquet.

La Lola, en canvi, avui estava tota assenyada. Ja va fer l’indi ahir i dos dies seria massa. Per tant avui dos agilitys a zero i, apa, cap a grau II que hi manca gent.  Moltes felicitats Secun i Lola, això és efectivitat: amb 3 proves i cap a grau II.