Primer podi d’en Loki

201601 Bascara Podi LokiBé nois, en Loki ja ha començat a ‘donar guerra’. Fins ara només li donava al seu guia, a l’Ela i a la pobra Neus que ha de conviure amb tots tres.

Aquest diumenge, però, va fer la seva primera competició dins la Federació catalana d’agility en la que ha posat en evidència que te potencial però que això del slalom és molt llarg i complicat. Per això va proposar, com acostuma a fer, les opcions de passar-se’l pel costat o bé escurçar-ne alguna de les nombroses anades i tornades.

En el primer recorregut li va sortir bé i va estalviar-se la darrera porta, endisant-se en el túnel següent abans que en Josep pogués dir “ep!” per després superar sense problemes una pista que va posar a prova a més d’un equip.

El segon cop, però, en Josep ja estava més pendent i va repetir l’eslàlom per mirar d’esmenar l’intent de drecera … sense èxit així que, aplicant el  mètode més rudimentari, li va indicar les dues portes que li quedaven i va seguir la pista amb un temps prou digne com per ser tercer al final.

201601 Bascara Loki

Manca molt treball per que en Loki consolidi els exercicis, en Josep tingui clar on ha d’arribar i que fer si no ho aconsegueix, tots dos com abordar sequències noves … Però segur que serà un camí interessant per tots dos, esperem que també pels que els envolten.