Primer podi de la Mel

201803 Maresme Podi MelEl passat diumenge 25 per la tarda uns quants amics del Canic vàrem anar a Argentona. Concretament hi erem en Dic, Fish, Hippy, Mel  i Sioux en estàndard, en Jake en midi i en Loki en mini.

Primerament es va fer l’agility, una pista aparentment fàcil per linial però on es van eliminar força participants. Pel que fa als nostres, va començar la Mercè amb en Dic amb un zero ben bonic, l’Eva i en Fish van fer una pista ràpida però amb una falta a la sortida de la passarel·la, en Juanjo i la Sioux semblant però amb la falta a la sortida de la rampa, la Mel va fer una pista a 0 força rodona i, finalment, la Mercè i en Hippy es varen eliminar al fer un salt a l’inrevés.

201803 Maresme JakeEn midi la Mònica i en Jake van fer també una pista a zero magnífica mentre en mini en Josep i en Loki, que anaven força be, es van topar amb el balanci on, després de barallar-s’hi una estona, van ser eliminats.

Així, després de l’agility, teniem situats a la Mel i en Jake en quarta posició a les seves categories com a millor classificats abans de la segona mànega.

201803 Maresme Fish201803 Maresme MelLa pista del jumping seguia amb la mateixa línia de l’agility: un recorregut bo per córrer, si és que pots. El millor temps amb pista a 0 va ser per en Fish, seguit per la Sioux també a 0, la Mel  també a 0 i en Dic igualment a 0. Llàstima que en Hippy fes una falta a l’eslàlom doncs altrament tindríem repòquer de 0 en estàndard. En midi el Jake anava molt be però un refús a l’eslàlom el va penalitzar. En mini en Loki també va  fer un parell de refusos, això si, en un recorregut força rapid.

El resultat de tot plegat va fer que la Mel pujés al tercer lloc del podi en estàndard com a principal resultat. A veure com ens va a tots plegats a la propera prova.