Primer podi de la temporada d’en Hippy

Aquest diumenge s’ha disputat la segona jornada de la lliga catalana d’agility, com cada any, dins el marc de la Fira del caçador de Tàrrega. La prova de segona divisió ha estat a una hora prou correcta, “no abans de les 11”, amb el que no ens ha calgut matinar massa per ser-hi a l’hora.

201709 Tarrega Loki201709 Tarrega SayaEn categoria petita ha participat en Loki que ha fet el balancí tot sol al segon intent. No està gens malament considerant el que havia estat fent a les darreres proves. Després del balancí, amb l’emoció, va encadenar un error a l’entrada al slalom i, ja era previsible, un salt a la baixada de la passarel·la. En la segona mànega en Loki va optar per un recorregut diferent al que en Josep havia imaginat amb el que els vàren eliminar.

En mida gran hem tingut el debut en segona divisió de la Saya que ha fet dues pistes molt bones. En l’agility han estat eliminades per que ha Diana ha preferit esmenar una falta en el slalom des de l’obstàcle anterior per reproduir la mateixa seqüència però el recorregut ha estat molt ràpid i efectiu. En el jumping han tornat a fer una pista boníssima encara que ha caigut un pal al recollir al gos després d’un salt.

201709 Tarrega Sioux201709 Tarrega Hippy 2En Juanjo i la Sioux han fet dues pistes molt ràpides i només de veure a la gossa tan animada en Juanjo ja estava content. A més a més, han completat l’agility amb només alguna falta a la zona i han fet el jumping a zero i amb molt bon temps. Han estat unes bones pistes.

El millor resultat, però, ha estat el de la Mercè i en Hippy que, pel celebrar el dia del seu Sant, han combinat un agility amb només una falta a la baixada de la passarel·la amb un jumping a zero. Al acumular les dues proves han quedat en tercer lloc en el podi. Enhorabona!

Per tant, bones actuacions de l’equip de segona divisió amb podi inclòs en un entorn, el de la Fira, que permet combinar l’agility amb altres activitats complementàries.