Primera divisió al Baix Llobregat

Imatge de WhatsApp 2022 10 25 a les 16.11.20A primera divisió ara en som molts,  O’Neil i Striptease amb la Carme, Jake amb la Mònica, Mel amb Ezequiel,  Brisa amb l Eugenia, Lluna amb en Robert i Mel amb Janina. De jutge vàrem tenir a en Sam, tots sabem que les seves pistes sempre són complicadetes, però eren molt divertides i, com ja estem a primera, toca complicar-se.

Vàrem tenir dos podis al club: la Mel amb l’Ezequiel que va aconseguir un merescut primer lloc en categoria Standard XL. En el júmping varen fer només una falta i l’agility el va fer perfecte a zero. Son una parella guia-gos perfecta i molt segurs.

En categoria T+S un tercer lloc per en Robert amb la Lluna que va fer unes bones pistes, però no a zero; amb una falta en el jumping per entrar a l’eslàlom pel segon pal i una una falta a la passarel·la i dues refusades a l’agility. Molt bé, però, pel Robert que acaba de pujar a primera divisió i porta un gran ritme. Arribareu lluny tu i la Lluna!

 

LlunaLa resta de participants del Cànic van ser tots eliminats, Només es va salvar una pista de la Carme amb l O’neil que al jumping va fer només una refusada i per tant anava bé, però en l’agility es va eliminar al fer túnel-túnel enlloc de túnel-eslàlom.  També hi va haver una pista on la Mel de la Janina no es va eliminar, però degut a que no tenia el dia de voler córrer al final va ser eliminada per temps. Pel que fa a en Jake,  tots sabem la Mònica fa les mil-i-una per poder controlar-lo, Va anar superant molts obstacles però al final no va poder salvar cap de les dues pistes i es va eliminar.

Per tant seguirem tots treballant on tenim per millorar.

BrisaMel