Prova de dissabte al Cànic

Dissabte prova al Cànic, uff quina feinada però amb moltes ganes! Vàrem començar el dia amb pluja pero sense perdre l’esperança de que s’acabaria arreglant i aixi ho va fer fins a les 9 del vespre quan ja havíem acabat.

A les 11 del mati ja hi erem per preparar tot el necessari perquè els participants s’hi trobessin tan a gust com fos possible. Aquest cop havíem de preparar 3 pistes ja que en una d’elles s’hi podien fer unes passades d’entrenament fent una aportació econòmica a la protectora Mama Lola de Mataró. Per cert, gràcies als que vàreu participar a l’entrenament solidari, van aconseguir una recaudació de 87€ que els serviran per comprar medicaments.

La de dissabte era una prova amb 90 participants organitzada sobre dues pistes una per els L i una altra per S i M. Com els grans eren més colla començaven a les 3 de la tarda, els altres van començar dos quarts de cinc i així van poder acabar tots, més o menys, a la mateixa hora i poc després de les vuit tots cap a casa!

201610 Canic Cora201610 Canic Coma201610 Canic Qumba2Com jo estava tancada portant la taula de les dues proves no puc descriure gaire els recorreguts dels nostres participants, però puc parlar dels resultats.

En grau II L en Juanjo i en Qumba van aconseguir un agility a 0. La Diana i la Coma van penalitzar una miqueta pero van aconseguir ser segones al podi mentre que la Juli i la Cora van penalitzar una miqueta mes i això les va allunyar del podi.

En Sam i la Collie van fer una petita falteta a la rampa (llastima que el jutge la veiés) i la Merce amb en Hippie dues refusades a l’agility.

201610 Canic Taca201610 Canic Taboo201610 Canic Podi G2SM DissabteEn el mini i midi del grau II varem tenir més sort i el Cânic va ocupar els quatre primers llocs.

El guanyador va ser en Taboo amb l’Estel, quan aquesta parella te el dia la resta no tenim res a fer! El segon lloc va ser per la Taca amb en Fernando, unes bales, el tercer per la Striptease amb la Carme, que diu que no corren gaire pero sempre són allà, i encara que no fos al podi, el quart lloc va ser per l’Ela i la Neus que, poquet a poquet, anem fent.

201610 Canic Rita201610 Canic Max2201610 Canic ThorHem de fer una menció destacada per la gent de grau I. En vàren debutar uns quants: en Jake amb la Mònica, la Kai amb l’Hèctor, la Pam amb l’Albert, la Pluja amb l’Olga, en Randy amb la Reyes, la Kira amb l’Irene, l’Atlas amb en Cesar i en Max amb la Marta. Tots ho vàren fer molt be pero encara ens cal treballar una miqueta més.

També corria en Loki, que no va debutar però ho semblava. També li cal treballar més en competició perquè entrenant ho fa prou bé.

201610 Canic Ajuda Pista201610 Canic Ajuda Bar201610 Canic Ajuda TaulaAgrair a tota la gent del Cànic que ho heu donat tot perquè la prova fos un exit, treballant fins i tot en feines que no agraden gens, com estar a l’aparcament, però que son necessàries i, com no, allà esteu vosaltres per donar un cop de mà en el que calgui perque tot vagui sobre rodes

Aquest cap de setmana ho heu demostrat: sou els millors