Prova de diumenge al Cànic

Aquest matí la previsió meteorològica ens acompanyava: solet i, com només hi havia 50 participants, ja es veia que seria una prova curteta i molt relaxada.

A diferència d’ahir hem començat pel grau I, així que la primera tasca del dia ha estat passar els test de sociabilitat dels nostres nous competidors: en Thor, la Sasha i la Rita. No cal dir que tots tres ho han passat de sobres.

A continuació hem començat a competir, també amb l’opció d’entrenar pels que volien col·laborar en la pista solidaria a càrrec de la protectora.

201610 Canic Podi G1L Diumenge201610 Canic Mel201610 Canic Max2En el grau 1 l’Ezequiel amb la Mel ha aconseguit uns del molt buscats zeros i la primera posició en el podi mentre que el tercer lloc al calaix ha estat per la Marta amb en Max que s’ho mereix molt per la paciència que esta tenin.

En el cas dels petits hem de destacar el primer lloc d’en Toni amb la Pinya i podem confirmar que la resta, bo i no tenir un resultat brillant, s’ho han passat d’allò més be.

201610 Canic Podi G2SM Diumenge201610 Canic Podi PinyaA continuació, i amb una puntualitat britànica, hem començat el grau 2 on els petits han tornat a omplir el podi, encara que en un ordre diferent al d’ahir. El primer lloc ha estat per l’Ela que si no hagués estat per una crida abans d’hora de la Neus, hagués aconseguit un doble zero però, ja es sap, som un equip i totes dues hem d’anar a l’hora. El segon ha estat en Fernando amb la Taca que ha fet una derrapada quan ja estava acabant el seu recorregut. Ja podem vigilar amb aquesta parella perquè estan imparables. Tercera ha estat la Carme amb l’Striptease que també deixa-la córrer. Aquest cop, per manca de temps de preparació de l’Estel, en Taboo ha sortit una mica més despistat que ahir i no ha pogut acabar bé els recorreguts.

201610 Canic Hippy2201610 Canic Kira2A l’altra pista competien els nostres companys de mida gran on en Joan Carles amb la Maggie ha aconseguit classificar-se en segon lloc i aconseguir, a més, classificar-se pel Campionat d’Espanya 2017. Enhorabona Joan Carles pels resultats i aquesta primera participació al campionat d’Espanya. També la Merce i en Hippy han aconseguit un afegir un Jumping més a la saca. La resta no ha tingut gaire sort pel que fa als punts, però tots ells han gaudit d’unes fantàstiques pistes.

Hem acabat la prova a les dotze, tal com estava previst així que, després de recollir, tots cap a casa a descansar. Ha estat un cap de setmana molt intens i estem molt contents amb la nostra gent que ho ha donat tot perquè tothom es sentís be i per poder acabar a l’hora. Sou molt especials, una pila de gent que no competeix ens ha vingut a donar un cop de mà encara que plogué i han matinat per poder estar allà. No n’hi ha gaires com vosaltres, sou tots unes persones 10, una abraçada i tot el nostre agraïment, sense vosaltres proves com aquesta son impossibles de fer. Un petó molt gran.