Prova extra aquest darrer diumenge

201611 Valles LolaAquest diumenge tocava anar a Caldes de Montbui, en principi semblava que anava a fer fred però va resultar que no, no hi ha manera!

La jornada no va anar massa bé per la gent del Canic, no teníem el dia…

A la Maggie, no sé què li devia passar però no acabava de fer el slalom, en Juan Carles ho va haver de repetir més d’un cop, tant en l’agility com en el Jumping. No era el seu dia…

Tampoc va ser el dia d’en Dic (per variar) que va acabar la pista amb un refús però passant-se de temps. El Jumping no el va fer perquè anava una miqueta coix.

La Lola va fer l’agility també perdent temps, però el jumping el va fer super bé, acabant-lo a 0, però penalitzant una miqueta per temps, llàstima!

Amb en Duc vam tenir molt mala sort, va començar l’agility força animat i molt atent, però no li vaig marcar bé la passarel.la i va entrar al túnel. En el Jumping ja estava avorrit de tanta estona esperant i el va fer a 0 però passant-se de temps.

A la Collie en Sam la va eliminar en l’agility per repetir un obstacle, però en el jumping va fer una molt bona pista, però amb la mala pata de tirar l’últim salt.

Tampoc era el dia d’en Taboo, en l’agility es va eliminar i en el jumping estaba massa animat, va passar del segon salt i va anar directe al túnel, és que “és més diver!!”

I de la Taca què dir, tampoc ho van acabar d’arrdonir, semblava que en algun moment no acabaven d’entendre’s …

En definitiva no va ser el dia del Cànic. A la propera segur que anirà millor!!