Prova passada per aigua a Girona

A primera hora del matí ja erem a Girona per acompanyar a la nostra petita Sioux -que s’està fent gran per moments- en el seu debut a les proves de la Federació Catalana. Aquest cop, bo i que la prova corresponia al club Ciutat Comtal, la van organitzar els nostres companys de Girona. A primera hora varem estar acompanyats per una miqueta de pluja, per sort va tenir el detall de no estar plovent tota l’estona i varem poder anar passant el dia prou bé.

201612 Girona Sioux2201612 Girona Miriam

Iniciació

La Sioux va sortir a fer el seu primer Jumping amb tota l’elegància i només una petita errada sortint del slalom abans d’hora la va allunyar d’un recorregut impecable.

A la segona manega ja estava més confiada amb el terreny i va sortir tota decidida, tant que ens volia fer gaudir d’un magnific slalom abans d’hora. Era sorprenent perque estava una mica lluny i ningu s’havia plantejat aquesta opció pero ella sí, amb el que van acabar amb un eliminat pero molt contents de l’actitud de la nostra petita.

Hem d’agrair el detall que va tenir la Miriam, la fisio del club, que va pujar fins a Girona per si ens donar-nos un cop de mà en la preparació física del gos abans i després de la prova

201612 Girona Hippy201612 Girona Morgan

Segona divisió

Seguidament, despres d’esperar una estoneta a l’hora indicada, va ser el torn dels nostres companys de segona divisió. Verem començar amb en Hippy el germà gran de la Sioux i, com ell no podía ser menys, va fer un gran quiet i molt bones zones, regalant-li a en Juanjo un gran zero. Després va sortir en Morgan que estava una mica més nerviòs del normal ja que no li agrada gaire la pluja. En Morgan va dir que ell de cap manera feia un quiet, que ja havia vist com era la pista mirant a en Hippy i que l’Elisenda es podia quedar a la sortida que ell ja ho feia tot solet, . El cert és que, després d’eliminar-se, li va saber greu deixar a l’Elisenda sola i va tornar per fer la pista amb ella.

201612 Girona Loki201612 Girona Taca

En mini sortia el nostre petit monstre: en Loki. Com competint sempre es salta la zona de baixada de la passarel·la, vàrem provar que la fes ell solet, amb en Josep esperant-lo al final. Al club ho fa perfectament i s’espera allà, més guapo ell! Però no en una competició que s’esperi un altre, que perdem temps; saltem la passarel·la de tan amunt com puguem i seguim endavant. Això si, el balanci que el fagi un altre, perquè no el treuen del reglament? (diu en Loki). Total: eliminats per repetir-lo, es que en Josep és molt tossut i no em deixa no fer-lo.  Per contrastar just després, sortia la petita veterana Taca amb l’Ana i va anar super ràpida amb una pistassa de visto i no visto.

Després tocava el jumping, aquest si que és guai, deia en Morgan, i va fer una pista flipant: a tota velocitat, a distància, amb un control perfecte… Així es fa una pista. Després en Hippy, que no podía ser menys que en Morgan, va fer un altre 0 a alta velocitat. Si pasem als peques: en Loki va decidir fer un salt que no tocava després del túnel, bàsicament perquè no pensem que és un gos de jumpings i la nostra Taca va caure en un salt per darrera, quina mania de possar el salts al revés amb el fàcil que es fer-los rectes. Aquests jutges!!! 🙂.

201612 Girona Taboo201612 Girona Collie

Primera divisió

Ja estem a la meitat de la prova ara els toca els nostres companys de primera divisió. El primer en sortir ha estat en Taboo amb un molt bon Jumping quedant primer en la seva categoría. A continuació la Collie, super ràpida, treint molts segons als seus contricants però amb dos palets a l’esquena i, finalment, la nostra Dana que va fent al seu ritme i va completant pistes sense errors.

Després, a l’agility, la Collie va decidir saltar-se la passarel·la, cosa amb la que en Sam no estava gens d’acord i li va fer repetir, quedant eliminats. La Dana va fer un altre zero pero amb una mica de penalització per temps i, després, en Taboo que es va saltar la passarel.la i ho va intentar tambe amb la rampa. L’Estel va dir que de cap manera li deixava pasar això i va acabar eliminant-se.

201612 Girona Ela201612 Girona Strip

Divisió d’honor

Per fi ja estem acabant i toquen els de DH. La primera en sortir, l’Ela, va fer molt bon quiet i es va saltar una miqueta (garebe no es nota) la pasarel·la i, després d’un ensurt, perquè volia fer un enrera al revés de com ho deia la Neus, varen acabar la pista sense més incidències. Seguidament l’Striptease, en Drac i la Coma van fer, tots tres, les pistes amb la seguretat a la que ens tenen acostumats i amb una fluidesa fantàstica, sembla que els passin les pistes perque les entrenin abans 😉 ambi van fer uns zeros extraordinaris. La Cora tambe va fer una molt bona pista però el primer pal va decidir que volia caure i, apa, una falteta.

201612 Girona Coma201612 Girona Cora201612 Girona Drac201612 Girona Podi Drac

El jumping tenia un parell de puntets negres. La primera en sortir va ser la Cora, cap problema i un zero a la butxaca. Després la Coma, que va decidir que li agradava mes la boca del túnel esquerra que la dreta, i un eliminat a la butxaca. Seguidament la Striptease que ens va donar un petit ensurt en un salt però ho va corregir encara que després va entrar malament al slalom i va acabar la pista amb una penalització. Després va sortir en Drac: pistassa a 0 i pòdium en tercera possició. Per ultim l’Ela, que ja tenia ganes de marxar de vacances, va decidir que la pista que había montat el jutge no era per ella i fa fer un salt passant per darrera de la Neus. No passa res la Neus va repetir la secuencia i l’Ela seguia volent tornar a fer el mateix salt, per davant o per darrera pero havia de ser aquell. Superat aquell punt varem tenir algunes diferencies més en el recorregut pero bé, no passa res, anem de vacances que això ho arregla tot.

Fins la propera.