Punt i podi de la Boira a Reus

Podi BoiraDissabte al Neo, en grau 2 ja erem menys participants. Només la Boira, l’Striptease, en Bruc, la Vipper i en Morgan. 

Vam començar amb un jumping divertit però tot un repte per la memòria on les nostres mini midi van posar-se d’acord per sortir abans d’hora de l’eslàlom. En estàndard, els germans Vipper i Morgan van tirar pals i en Bruc va aconseguir un jumping a 0, de nou. Som un club constant. 

L’agility no era complicat i la Boira el va brodar, aconseguint un nou punt pels equips del Campionat d’Espanya i l’agility que li mancava per poder anar per equips. Enhorabona! L’Striptease va penalitzar 0’01 que ja es mala sort, pero la gossa va anar molt més contenta i connectada que divendres.

Els grans, també són constants. en Morgan, falta a la rampa, saltant i caient sobre el peu de la seva guia que ja te un nou blau; la Vipper, va cometre un refus a un tunel i en Jordi va preferir repetir la seqüència, eliminant-se i en Bruc, que aconsegueix el 0 però amb penalització ja que la Cat d’Alidog havia fet una pistassa. 

Finalment, la Cristina i la Boira van pujar a podi en segona posició. 

Per tant l’equip de mini-midi pel campionat d’Espanya ja te prou components però pel d’estandar està complicat. Diumenge seguim competint a Reus! 

Ja us ho explicarem!