Punt per en Rufo, magnífiques pistes de la Nit

201101_Valles_RunnyDiumenge, gràcies al sol, la llarga jornada va ser més agradable bo i que els circuits no eren gaire fàcils i van posar problemes a més d’un competidor.

En grau I els millors classificats van ser en Xavier i en Runny, que van quedar en tercer lloc en la classificació conjunta, emportant-se a més el trofeu al millor agility en la seva categoria.

En Jango va fer bons recorreguts i va acabar en quart lloc, a un pas del podi. També cal destacar la segona pista de la Laura i l’Sky que estan portant una bona progressió.

En grau II el millor resultat va ser el doble zero d’en Rufo, sisè a la classificació conjunta que va obtenir així el primer punt pel Campionat d’Espanya que ja feia temps que es mereixia.

Bo i que no va aconseguir el zero per un pal que va caure en un gir, cal destacar els espectaculars recorreguts de la Montse i la Nit. Va ser la més ràpida en el jumping (per davant de guies amb molta més experiència) i la segona més ràpida en un impecable agility que va causar sensació.

També van aconseguir doble excel·lent en Pablo amb en Kaiser i en Jordi amb la Gamma i ens va agradar tornar a veure a les pistes a la Carme amb la Tila.

En grau III en Josep i la Fosca van aconseguir fer els dos recorreguts sense penalitzar (bo i que al límit del temps permès).

201101_Valles_Rufo201101_Valles_Nit