Punts? Si … però no els que ens calien

Quan hi ha competició al club d’agility Ebre sempre aprofitem per fer, abans o després, una visita al Delta. Aquest cop ho varem fer divendres i l’endemà al matí, després de comprar alguns productes de la terra (de fet del mar) ens en varem anar cap al camp de futbol de Roquetes. Allà s’hi feia la prova, en una nova pista amb un terra i un entorn molt bo i, com sempre, amb una gran organització d’aquest club de les terres de l’Ebre.

Dissabte al matí vàren fer el grau 1 i a la tarda el grau 2 i 3 que en aquesta ocasió es disputava sobre una mateixa pista ja que era també una prova selectiva pel Campionat del Mon del Pastor Belga.

Pel que fa als recorreguts, el jumping de dissabte era bastant assequible però l’agility era força més trencador. Diumenge ja teníem pistes diferents per cada grau i eren més exigents. En el jumping teníem un slalom al mig de la pista que havíes d’anar evitant tota l’estona. Després en l’agility hi havia un túnel per sota de la passarel·la que calia gestionar a distància per un costat o pel altre i amb un eslàlom al altre costat de la passarel·la i per acabar-ho d’adobar més tard calia passar aquesta passarel·la a l’esquerra per enviar al final el gos cap a un túnel darrera la passarel·la i a un salt doble en angle recte i pràcticament fora de la pista.

Bo i tot això sortim a la pista amb totes les esperances posades en obtenir els nostres preciats puntets. Veiem com ha anat en cada cas.

ElaLokiLa Patum va acabar el jumping de dissabte sense cap error i amb una velocitat de 5,12 m/s. Genial oi? Es podria dir que tenim l’ultim zero que ens mancava per anar al Campionat d’Espanya? Doncs resulta que no, ja que hem penalitzat 0,37 respecte al gos més ràpid, Fa una mica de ràbia però ro ho seguirem lluitant.

En la resta de recorreguts (els dos agility i el jumping de diumenge) hem resultat eliminades

Dissabte no era el dia d’en Loki i es va eliminar als dos recorreguts per passar-se l’eslàlom de llarg.

Diumenge si que va fer un jumping a zero i 5,01 m/s de velocitat. Encara que no li calen sempre esta be fer-ho bé. Després a l’agility, després d’una pista molt bona i a tres obstacles per acabar la pista, en Josep s’ha quedat en blanc i ha resultat eliminat. Eren tants, però, els eliminats que al final ha quedat en segon lloc al podi.

VipperBoiraLa Vipper no  va tenir un bon cap de setmana. Dissabte van caure dos pals al jumping i un a l’aglity en unes pistes molt ràpides on havia completat el recorregut sense errors.

Diumenge també van caure pals en el jumping i a l’agility amb el que en Jordi va decidir retirar la gossa a mitja pista per que no la veia bé.

En el cas de la Boira dissabte va fer un zero amb punt de velocitat en el jumping (on no li calia) i dues faltes a l’agility, Diumenge va eliminar-se al jumping i en l’agility s’estava marcant una pistassa quan la Cristina es va desconcentrar, provocant un refus a la pista i perdent l’opció del punt que gairebé ja tenia a la bossa.

QuimeraPodi QuimeraEn grau 2 només ens representava la Quimera,

Dissabte va resultar eliminada pero va anar com una bala.

Diumenge, ja una mica més centrada, va fer el  jumping a zero a una velocitat de 5,93 m/s i en el agility va tenir un parell de faltetes (a l’eslàlom i la passarel·la).

Bo i això va guanyar les dues mànegues i per tant també la final. Imagineu-vos com seria la pista!

Tornem molt contents per la companyia i l’ambient i volem agrair als organitzadors la seva feina i el lloc privilegiat on hem pogut estar instal·lats.

Ara toca seguir treballant per aconseguir fer pistes que, ara per ara, veig del tot impossibles.