Puntuació dispersa en la darrera selectiva

A poc que es pugui, sempre mirem d’aprofitar els viatges a les selectives. En aquests cas una paradeta a Sant Carles de la Rapita per comprar marisc i fer un dinaret ja va ser una primera recompensa. Veure als competidors que fa temps que no veus i passar-ho be era la segona i si a més t’emportes algun puntet, doncs millor encara.

Ara passem a relatar-vos com vàrem viure la competició.

Dissabte

Z64 1658Z64 1669Hem començat pel grau 1 on participaven la Tasmània i en Zaska. Tots dos han fet bones pistes.

Encara no tenen els resultats que el permetrien pujar de grau però ara el que compta es anar agafant experiència en diferents entorns.

Z64 1695Z64 2009La selectiva ha començat per midi on ens representa en Loki. Avui estava molt centrat -cosa que no sol passar- i ha aconseguit fer l’agility amb només amb una falteta a la passarel·la. Al jumping s’ha eliminat per culpa del seu guia.

En mini qui ho ha fet millor ha estat la Quimera que ha aconseguit sumar 12 puntets en el jumping.  Després ha estat eliminada en el agility en el ultim salt (això ens ha fet molt de mal a tots). La resta de petits del Cànic hem fet bones pistes però no hem acabat de quadrar-les.

En categoria intermèdia tením a la Mia que es la primera vegada que ve a una selectiva i s’ha lluït amb un jumping sense errors i un agility amb una refusada. La Winter ha aconseguit acabar quarta a la pista d’agility amb el que ha afegit també 12 puntets a la saca. Ni en Fish ni la Vipper (aquesta en mida gran) han tinguy avui gaire sort així que cap a descansar (que aquesta nit te una hora menys) i demà serà un altre dia i esperem que molt millor.

Diumenge

Z64 2180Z64 1739Pinta que passarem molta però molta calor. El club organitzador ho esta fent molt bé i estant força ràpid. Avui les pistes de M i S, i les de L i I son les mateixes. Hem tingut uns jumpings bastant complicats i uns agility on calia o bé córrer molt o bé tenir un bon treball a distància.

Z64 2278Z64 2337En la categoria M en Loki ha fet un jumping a 0 però amb 7 punts de penalització per temps. Després, en un agility molt complicat on queia molta gent ell també ha caigut, no s’ha de voler destacar.

A la categoria S la Patum ha acabat setena en la classificació final i s’ha emportat 12 puntets (és la seva segona puntuació en selectives). Ha fet només un refús en el jumping (ja imagineu per culpa de qui) i un agility a zero, que podria haver estat millor de temps si no fos per la seva guia. La Taxi i la Quimera han sortit a per totes peró no han tingut gaire sort amb aquestes pistes.

Z64 1991Z64 2463A la categoria L la unica representant es la Vipper que aquest any no ha tingut massa sort a les selectives.

En categoria I la millor classificada ha estat la Mia que ha acabat en cinquena posició a l’agility i al darrera hi havia la Winter en setè lloc i en Fish en dotzè. Cap d’ells però ha pogut superar un jumping que ha estat realment trencador.

Ara toca tornar cap a casa, amb molta feina per fer i moltes idees per entrenar. Això si, també amb moltes ganes donar més guerra l’any vinent.