Quan el repte és acabar

202103 Neo Podi G2L202103 Neo Podi G2M202103 Neo Podi G1Veiem com va anar, grau a grau, exposat pels seus protagonistes.

Grau 1

El dissabte pel matí, l’O’Neil debutava a la prova de Grau 1, després de passar pel tràmit de les mesures.

El recorregut de les pistes no ajudava gaire a que es poguessin completar amb èxit, però en un bon debut el més important no són els resultats sinó l’actitud i les sensacions que ens acaben deixant. I així va ser, l’O’Neil es va comportar com cal tant en l’agility com en el jumping, mantenint l’atenció en la sortida i al llarg de tota la pista, caient en algun dels entrebancs (que no eren pocs) que oferien les pistes.

El resultat final va ser un refús en el jumping i en l’agility una falta i un refús, aconseguint el tercer lloc de la categoria midi.

Grau 2

En el Grau 2, el recorregut de les pistes va sorprendre a tothom, tant per la disposició dels salts com per l’orientació de les zones i eslàlom. Tot apuntava cap a una acumulació de faltes, refusos i, com no, d’eliminats. Allà estàvem els següents equips: Fox & Fran en mini, Striptease & Carme en midi, Cloe & Joan Miquel en L i finalment el Victor amb el Jazz i el Bruc en XL.

Vàrem començar amb ganes però la sort no estava de la nostra part. El Fox decideix fer el dos primers salts i enllaçar directament amb l’últim però no va colar. Repeteix la sortida i de pas practica conducció i zones.

L’Striptease vol superar al Fox i aconsegueix eliminar-se al segon salt, repeteix la seqüencia i entrena conducció i zones.

La Cloe surt motivada però en el tercer obstacle se n’adona que el jutge no havia donat la sortida i que l’elimina, malgrat tot no hem vingut a Reus per no fer res i acaba fent una molt bona pista.

La nostra esperança són el Bruc i el Jazz. El Jazz no deceb però  prefereix repetir el balanci per reforçar aquest obstacle i el Bruc, en canvi, completa una molt bona pista malgrat haver de barallar-se amb l’entrada impossible de l’eslalon.

I anem pel jumping. Havíem de remuntar d’alguna manera! El Fox, tot i tira algun palet, fa un recorregut ràpid i ben conduit i l’Striptease surt una mica distreta però es posa les piles i completa la pista sense penalitzacions.

Els estàndards ho tenien més difícil per la proximitat dels salts, túnels, roda, i la Cloe i el Jazz no poden evitar caure en un dels molts paranys, com la majoria de participants. El Bruc no pot evitar tirar algun pal per la gran densitat d’obstacles en poc espai però res no pot amb ell i acaba prou bé la seva pista.

Tornem de la prova amb un segon lloc en categoria midi per l’Striptease i un tercer lloc en estàndard per al Bruc. Anem agafant carrereta, a la propera prova més i millor!!

Grau 3

Les pistes de dissabte a Neo Reus ens van condemnar a tots. Vam estar tots eliminats a totes dues mànegues, i estem parlant de la Collie, en Fish, la Winter, en Taboo i la Pia…. El consòl és que va ser així per la gran majoria de participants a la prova.

Com a minim vam pasar una tarda en bona companyia. Ens toca seguir treballant amb ganes i motivació.