Quart dia al Dogs in need: la Vipper a la final

Avui ens aixequem amb una mica de solet encara que amb un vent fresquet. Després, però, el dia s’aixeca i tots en màniga curta, tirants i pantalons curts que ja en teníem ganes. Avui serà un dia llarg ja que a la majoria de nosaltres ens toquen les pistes tard pero una mica de paciència i a estar pendents de tots els rings,

Us explico com ens anat:

En Jordi i la VipperEn MorganLa Vipper segueix fent rodatge i agafant experiència però està fent unes zones impressionants. De vegades tomba algun pal o simplement hi ha una sequència que no surt com en Jordi vol i la repeteix. Avui, però, en l’agility classificatori per la final ens  ha regalat un clean round i ha acabat primera amb més de tres segons d’avantatge sobre el segon.

A final de dia comprovem que, com ja va passar amb en Loki, aquests 50 punts seran suficients pel portar-los directament a la final de diumenge. Quina passada!

En LokiLa Carme i la StripteaseEn Morgan ha fet un super agility amb molt bon temps, llàstima d’un palet, que si no quedava dins les primeres posicions. En un dels jumping ha fet el desè lloc amb roseta pel nostre Morgan de la Almunia de dona Godina. S’ho mereix!

En Loki en l’agility ha tombat un pal en una pista molt rapida i en el jumping també ha fet un parell de faltes. En l’últim agility del dia, s’ha de dir que estava molt cansat, ha decidit no fer ni el balancí ni la passarel·la però en Josep li ha demanat i ho ha acabat fent

En DracL'ElaLa Striptease ha resultat eliminada en un agility i en un jumping, quelcom molt poc habitual. Ho ha compensat, però, en l’últim jumping del dia on ha fet un clean round i ha quedat setena.

En Drac segueix en la seva línia ha fet totes les pistes a zero amb un setè lloc a l’agility, un setè al jumping i un novè en el darrer agility del dia. Malhauradament en cap d’ells amb roseta especial l’exit és mantenir un gos de deu anys sempre a les posicions de dalt.

L’Ela, la més petita del grup però no menys important, ha quedat quarta en el primer agility del dia (cal dir que era una pista molt i molt lletja i complicada), després un jumping també a zero on ha estat dotzena i, per acabar, un jumping amb un refús, segur que per culpa del guia.