Quatre dies de competició a Reus

Que es pot fer en un pont llarg? Unes mini vacances? Una competició llarga d’agility? Una sortida d’acampada?

Doncs la resposta és que si ho ajuntes tot, tens un còctel fantàstic. Aquest dies tot això ho hem tingut a la prova que organitzen els nostres companys de Neo Reus que,  per cert, ens han tractat com a Reis.

201812 Neo Jordi

Dijous: la Vipper passa a grau II

201812 Neo VipperL’Ela ha fet totes dues pistes a 0. Veníem a buscar l’agility que ens mancava per poder anar al Campionat d’Espanya i ja el tenim i a més fent podi! Fer la feina el primer dia ens permet gaudir de la resta de dies de competició amb tranquilitat.

En Jordi i la Vipper han fet dues pistasses, una d’elles amb el zero super buscat per passar a grau 2. En Jordi volia aconseguir-ho abans de final d’any per començar la nova temporada en grau 2 i aquesta era la darrera oportunitat que en tenia. Així que, viatge llàmpec aquest dijous a Reus, abans de marxar a jutjar a Sevilla i feina feta!

201812 Neo Ela201812 Neo LokiEn Loki no ha estat gaire inspirat, després de tres proves tocant -mes o menys- totes les zones, ha decidit que en aquestes terres no cal fer ni la passarel·la ni el balancí. Doncs, apa Josep, a seguir treballant!

En grau 3 teniem uns objectius molt ambiciosos: amb la Collie i en Taboo volíem 4 zeros en les 4 mànegues d’agility. Avui no ha estat possible, ni que en Taboo ha arribat a pujar al podi.

Doncs res, això ha estat el primer dia. Ara a descansar, passejar una mica i desconnectar tota la tarda. Demà al matí (i no massa aviat) més.

Divendres: més vacances que resultats

201812 Neo Collie201812 Neo FishAvui, un cop ja classificades, toca treballar la passarel·la de l’Ela que darrerament estava sent molt justeta, per tant ens hem eliminat per corregir aquest obstacle. En Loki segueix treballant les zones (és a dir, fent la seva) però, per tal que en Josep no s’enfonsi en la misèria, es marca un jumping a gran velocitat. La Striptease, que s’ha afegit avui a la prova, ha aprofitat per treballar els quiets i les zones i també hem comptat amb la Piña, que ha fet bones pistes però no ha pogut tenir zeros al tombar algun pal.

En grau 3 s’ha afegit en Fish que, encara que ja està classificat pel Campionat d’Espanya, també te dret a gaudir de l’agility al menys un dia però just avui sembla que no estava gaire “per la labor”. Pel que fa a la Collie i en Taboo ho han fet bé però no prou com per aconseguir sumar algun puntet.

Ara toca un bon dinar en companyia, xerradeta, més xerradata i barbacoa amb la Cristina i en Marcos que s’han apuntat al “finde” d’agility … Aixó son vacances!

Dissabte: s’afegeixen més companys i la Striptease “ho peta”

201812 Neo Boira201812 Neo WinterAvui s’han afegit a la competició la Boira i la Winter, totes dues amb moltes ganes de competir. Les pistes eren força assequibles pero, en tots dos casos, ens cal treballar més les zones i això és el que hem fet.

L’Ela, no sabem perquè, s’ha emportat per davant l’últim pal de la pista d’agility però la resta ha estat perfecta. En la mànega de jumpinng ens hem eliminat por voler acompanyar massa a l’entrada del slalom, reforçant així sense voler l’entrada a un túnel que “casualment” hi havia al costat. La pobra Ela, ha caigut a la trampa i ni que només ha tocat el túnel amb la punta del nas, això ja ha estat suficient.

201812 Neo Sioux201812 Neo HippyL’Striptease s’ha marcat dos zeros com una catedral i ha quedat segona en el podi. Veient-la tot sembla més fàcil.

En Loki, sense comentaris. Ell aquí ha vingut de vacances i nomes fa les coses bé (de fet no bé sino impecables) a la pista d’entrenament que allà  no es considera feina.

La Sioux i en Hippy passaven per aquí, ens han vingut a fer una visita i han aprofitat per fer unes pistetes. La Sioux ha començat molt inspirada fent un super agility a zero però en el jumping ja estava una mica més cansada i ens ha fet un parell d’errades.

201812 Neo Strip201812 Neo PinyaEn Hippy, una mica nerviós, ens ha fet unes faltetes al agility i en el jumping s’ha eliminat per entrar en un túnel per la boca contraria a la prevista, ni que a ell li ha semblat la més boníssima i per això l’ha fet tot content.

En Taboo segueix sense afinar l’agility i petant-ho en el jumping. Just el contrari del que el caldria.

En l’agility, la Collie ha tombat el primer pal i després ha fet una pistassa. Ja podia no haver-ho vist el jutge però no ha estat així. En el jumping ha aprofitat per treballar el quiet.

Amb un vermut-àpat tardà hem tancat la sessió de competició que ha encadenat en una estona de tranquilitat abans d’anar, al vespre, a sopar i fer una volteta a Reus. Segur que estarà molt bé però el cert és que fa molt de fred.

Diumenge: acabem amb un primer lloc de l’Ela

201812 Neo Podi dia9 G3201812 Neo Podi dia9 G2En grau 1 la Boira i la Winter han seguit treballant les zones i ho han fet molt millor que ahir.

En grau 2 l’Ela ha fet un agility sense errors però ha penalitzat per temps. La veritat és que ha anat una mica lenteta. En el jumping però s’ha lluït i ha fet una pistassa a zero amb el que, al final, ha estat la primera classificada de la seva categoria.

201812 Neo TabooEn Loki, despres d’estar entrenant mots cops i fer-ho tot bé a la primera, ha decidit que avui tampoc era el dia de tocar les zones. Ni a la tercera! Doncs bé, que hi farem, a seguir treballant, a veure com li podem donar la volta. En el jumping ens hem encallat al slalom i, un cop superat, no ens hem pogut deixar perdre una boca de túnel molt maca que hi havia per allà, per tant: eliminat.

En grau 3 en Taboo ha decidit fer un running fantàstic a la passarel·la i seguir amb el túnel de davant (que estava posat amb bastanta mala idea) quan el que calia era un running i un gir per anar a fer un salt, per tant eliminat. Per compensar-ho d’alguna manera, al jumping ha trencat el crono i ha quedat segon al podi.

La Collie ha començat l’agility tirant el primer pal a terra i depres s’ha eliminat, al igual que al jumping. Coses que pasen.

Després d’uns dies intensos, ara toca recollir cotxe i cap a casa, per sort no és gaire tard. Demà tornem a la tranquil·litat i a seguir treballant.

Siguin quins siguin els resultats, el que no ens pot treure ningú son les bones estones compartides amb tots vosaltres.