Revisió quotes durant l’estat d’alarma

Tots estem desitjant poder anar a entrenar al club, ni que sigui amb mascareta i ben separats, però, com sabeu, pel moment encara no es possible.

Hem estat fent gestions per tal d’ajustar al màxim la quota durant aquest període sense afectar la continuïtat del club i veiem possible fer-ho amb una quota de 25€ al mes. Això ens permet cobrir les despeses fixes i mantenir el club en condicions. Esperem que només calgui aplicar-la un cop i que durant el proper mes de maig ja puguem reprendre les activitats del club ni que sigui de forma escalonada.

En quan ens permetin reobrir l’escola, ni que sigui amb restriccions, ja us avisarem per tal que tots els que esteu en actiu pugueu tornar a venir. Aquesta represa d’activitats volem fer-ho de forma progressiva, pel que ens estem plantejant -al començament- oferir diversos horaris de classe per cada nivell amb un nombre limitat d’alumnes. Això permetria que cadascú reservés l’horari que més li convingui i mantenir una concurrència limitada de persones. Quan arribi el moment ja us donarem més detalls.

Tal com ja vàrem indicar, si per les circumstàncies derivades de la situació actual, algú te problemes per abonar aquesta quota indiqueu-nos-ho i veiem com podem gestionar-ho.

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure. Ara porteu-vos bé i esperem que pugui ser ben aviat.

Una abraçada,