Quotes durant l’estat d’alarma

Amb motiu de l’estat d’alarma derivat de la crisi sanitària ens veiem obligats a tenir les instal·lacions del club tancades i no podem fer classe, però el club te un seguit de despeses que hem de seguir cobrint per tal de mantenir-lo operatiu: manteniment dels arbres i les pistes, lloguer (ni que estem negociant una rebaixa), llum …

Hem estat avaluant com podríem reduír les quotes mensuals durant aquest periode d’aturada forçosa i hem decidit aplicar en el rebut d’abril, i si calgués en el següents, una quota única de 35€ per persona activa (que serien 25€ pels que estan a nivell competició) independentent del nombre de gossos que porti al club.

Entenem que pot semblar una despesa ilògica si no es pot fer us de les instal·lacions del club però sense ella no podem atendre el que cal per mantenir-lo operatiu. Esperem que aquesta situació sigui tan curta com sigui possible i tant vosaltres com els vostres estigueu bé de salut.

Tampoc voldríem, però, que ningú hagués de deixar de venir al club si, a rel d’aquesta crisi, la seva situació econòmica ha canviat radicalment. Si fos el cas parlem-ho per veure que s’hi podria fer.

Cuideu-vos i esperem veure-us ben aviat!