Retorn de la Collie i victòria de la Piña

201903 Maresme CollieDesprés d’un temps de no veure a la Piña per les competicions arriba i ens fa gaudir a tots de dues grans pistes a 0. Va començar amb un bon agility sense cap pal, que és el que més ens fa patir, i unes zones impecables i va rematar la jugada amb un jumping impecable. 

El Taboo i l’Estel a l’agility anaven molt compenetrats, tant que es van caure alhora! Després d’això van decidir seguir treballant punt febles que necessiten millorar portant-los a l’eliminació.

El Fish a l’agility va recordar que s’havia deixat la joguina a fora, i va sortir de pista per portar-li a Eva per tal de que li pogués tirar al final de pista. Evidentment això els va portar l’eliminació! Sort que pel jumping ja va entendre que la joguina els esperava fora de pista.

Per part de Collie, després del seu retorn a les pistes, toca tornar a treballar coses per seguir millorant, començant pel balancí. Va fer un balancí difícil de perdonar que Sam va decidir no deixar-li passar i repetir per tal d’evitar errors posteriors. Això si, com sempre, ens va fer disfrutar de pistes molt ràpides i no aptes per a cardíacs.

Marxem de la prova amb una victoria de la Piña, nous objetius pels entrenaments de Fish i Collie, i una Estel orgullosa de la compenetració que té amb Taboo (qui no es consola es per que no vol….)