Reus, la recta final?

Hi ha alguns membres del Cànic que li volen donar emoció a la temporada i esperan al ultim moment per treure’s els punts. Això els obliga a anar a una prova sextuple a Reus quan tenen un pont. Alguns d’aquests temeraris, que li donen emoció al tema, son Collie, Morgan i Taboo, Us expliquem com va anar algun d’aquests dies.

Dimecres

2015 Neo CollieEl dimecres vam anar a la prova “els temeraris”. La Collie va sortir a l’agility amb ganes pero un pal va trencar la seva concentració i, poc després, es va eliminar evitant un salt i anant a la rampa, que -s’ha de dir- va tocar perfectament igual que la pasarel·la. En el jumping guia i gos van sortir molt relaxats ja que, el dia anterior havíen aconseguir el jumping que els faltava. Van fer molt bon temps però va tornar a caure un pal. 

L’Eli, per posar més emoció al tema, va arribar quan ja haviem reconegut i havien sortit gairebé tots els gossos de la seva categoria. Va reconeixer desde fora i va sortir rapidament a pista. En quan a la memòria de l’Eli no hi ha queixa, però tot va anar molt ràpid i en Morgan estava una mica alterat i va sortir volant de la passarel·la. Després de relaxar-lo i seguir l’Eli li va repetir la rampa per que no li agradava prou. En el jumping el no tenir un quiet del tot segur li va jugar una mala pasada i va fer que la Eli no pogués arribar al final de una recta amb el que no va poder evitar una eliminació. 

Per últim, l’unic representant de midi a la jornada -en Taboo- va fer unes pistes molt bones obtenint dos punts més per campeonat d’Espanya. S’ha de dir que l’agility el van fer controlant moltissim i sense obtenir el millor temps, pero el jumping va anar força millor.

Dijous

2015 Neo Qumba2Dijous s’hi van afegir Taca, Hippy i Qumba. 

El Hippy va fer molt bon quiet a les dues pistes. En l’agility es van eliminar per repetir la rampa i la passarel·la, però a la resta de la pista van tenir molt bona actitud. En el jumping un tunel va emocionar massa a Hippy i va refusar un salt per no girar a temps. 

La Collie en l’agility va tenir algun problema amb la rampa i posteriorment en Sam la va eliminar per repetir el balancí. En el jumping un petit error de conducció els va portar a l’eliminació. 

El Qumba va tirar un pal que just estava després de la passarel·la i que va portar bastants problemes. En el jumping es va treure un punt, fent un zero, i això li va permetre ocupar el tercer lloc al podi.

El Morgan va fer un agility amb una mica de tensió, pero finalment va tenir el punt. En el jumping van tirar un pal quan ja estaven arribant al final de la pista.

La Taca en l’agility es va saltar el quiet sense donar masa opció a reaccionar a Fernando i això va provocar la seva eliminació, tot i que després va fer una pista mol seguida. Per treure’s el mal gust en el jumping van fer un zero, el últim que els hi calia. 

Per ultim el Taboo va fer un molt bon agility, pero la passarel·la no li va agradar i va baixar abans d’hora. Al tenir ja una refusada, l’Estel li va fer repetir per que ja fos perfecte. En el jumping, va fer un zero obtenint un punt més. 

Divendres

2015 Neo StripEl divendres, el penultim dia de la sextuple, els nervis eren ja més palpables. La striptease, que ja està classificadíssima, va acompanyar-nos a la jornada de competició. En l’agility va fer una refusada al slalom i la resta de pista la va fer molt segura. En el jumping va fer un zero molt digne, amb bon ritme i sense incidències. 

El Taboo va fer un doble zero, aconseguint el primer lloc en el podi i acostar-se una mica més a la clasificació pel campeonat de Espanya. 

La Collie anava molt seguida a la pista, va tocar la rampa, pero posteriorment va tenir un petit error, que va fer que tirés un pal amb el que no aconseguir el zero. En el jumping va tirar més d’un pal per anar masa atabalada, però va aconseguir fer molt bon temps. 

Per ultim en Morgan en el agility es va saltar el quiet i al repetir-lo el van eliminar, posteriorment ja van sortir amb actitud d’entrenament i tot va anar bé. En el jumping es va treure un punt més pel campeonat d’Espanya.