Rialp summer competition 2019

IMG 20190814 WA0005 002IMG 20190814 WA0006Fa ben poc, en Max i en Ripper es dirigien cap a les terres dels Comtes de Pallars disposats a lluitar amb il·lusió i coratge per defensar els nostres colors .

No obstant, en la primera jornada el pobre Max, el cavaller negre, es quedava sense guía doncs en Toni es va lesionar . Sense dubtar-ho ni un moment, la Meritxell va sortir decidida a acompanyar en Max en les següents batalles. Tornàvem a tenir dos equips, aquest cop guiats per les dones de la família .

Les batalles van ser dures, però amb tėcnica i molt esforç vam conseguir algunes victòries. La Meritxell va aconseguir que el guerrer negre, en Max, lluités concentrat la majoria de dies i només van ser vençuts pels temibles túnels xucladors, que tenien aterroritzats la majoria de cavallers.

La Marta amb en Ripper van lluitar amb dents i ungles per sortir victoriosos entre els cavallers de les tropes franceses i italianes que s’havien citat al camp de batalla.

Finalment, lluitant túnels i slaloms van aconseguir emportar-se el triomf amb un 2n i 3r lloc, i al tercer dia amb un 5è lloc, sent dels pocs cavallers que no eren eliminats en cada jornada. 

Contents i esgotats, tornem a Cabrera amb la recompensa d’haver defensat el nom dels senyors de Burriac molt dignament.

Un agraïment molt especial per la jove Meritxell que es va posar l’armadura perquè el Max no es quedés sense poder batallar les pistes .

IMG 20190812 WA0021