S’imposa l’Striptease

202002 Connecting StripDiumenge tocava anar a cap a Girona, a la prova de Connecting Dogs que aquesta vegada es feia al camp de futbol d’Anglès. La veritat és que el lloc estava molt bé, i a més a més el dia semblava estiuenc. I, a més, la prova va anar força bé pels equips del Cànic de 1a divisió.

Primer va ser el torn dels petits en l’agility. La Striptease va fer una pista perfecta, com ens té acostumats últimament. Després en Fox va sortir super animat, però va tirar un pal i l’equip es va desconcentrar una mica. Poc després, al baixar del balancí, hi havia un rere, però el van fer al revés. Llàstima perque anaven molt bé.

Després va ser el torn dels L. La primera en sortir va ser la Winter, que va fer una falta en no tocar la pujada del balancí i després va refusar la passarel·la. Mes tard en Jazz va fer dues refusades, en passar-se de llarg dos salts.

202002 Connecting FoxPel que fa als XL, en Hippy va fer una falta en no tocar la zona del balancí i després en el rere va fer un refús. En Bruc només va fer un refús, en passar-se de llarg un salt igual que la Mel, que també va fer un refús en un salt, una mica culpa de la mala col·locació de l’Ezequiel. Finalment en Dic va fer la pista a 0.

202002 Connecting WinterDesprés la pista de jumping no presentava gaires complicacions.

En mitjans la Striptease va fer un altre 0 amb el que va guanyar la prova.

En Fox va fer dues faltes per tirar pals i és que, amb aquestes potetes tan curtes, es fàcil que els pals caiguin. Si no fos per això faria molts zeros!

La Winter anava molt bé fins que va tenir un petit embolic amb el túnel i va acabar entrant pel costat equivocat, llàstima!

Després en Jazz va ser eliminat en repetir un salt al revés però en Bruc només va tenir un refús a l’entrada dels pals.

En canvi en Hippy, la Mel i en Dic van fer unes pistes perfectes.

Al final els equips del Cànic van quedar molt ben situats a la classificació final: la Striptease va aconseguir el primer lloc en el podi. La Mel va ser quarta només per unes mil·lèssimes de segon, en Hippy va ser 5è, en Dic 7è i en Bruc 8è.

Mooolt bé!!