SaturFAIL

 JBB7763Dissabte, a Grau II, érem ben poca gent a Les Fonts. Representant al Cànic ens trobàvem en Victor amb el Bruc i el Jazz, la Mercè amb en Hippie, en Juanjo amb la Sioux i un servidor amb en Fox.

El jutge de la prova va plantejar unes pistes que no eren especialment maques i el primer en adonar-se va ser en Jazz, que obria la mànega de jumping, i després del 4t salt va decidir fer l’últim, el 21. “Jo passo de fer aquesta pista!” imagino que devia pensar. Així doncs, primer caniquillo eliminat.

El 2n en sortir va ser en Hippie, que va caure en un túnel trampa quan abans s’havia de fer un salt una mica apartat i en el que s’havia de frenar de forma una mica brusca, ja que venia precedit del longitud. Segon caniquillo eliminat.

L’últim XL era en Bruc, segurament el més segur de tots els que ens representaven, però en aquest cas li va passar factura espiar la pista d’en Hippie, perquè es va eliminar de forma idèntica. Tercer caniquillo eliminat.

Quan van baixar els pals pels L, la Sioux va interpretar que la prova anava de veure qui s’eliminava abans, veient que els 3 companys anteriors havien caigut abans del 7è obstacle, i va pensar “Això és molt fàcil de superar!” i va fer el 2 dues vegades, una en cada sentit. Quart caniquillo eliminat.

En categoria S era el torn del Fox, que pensant que la Sioux havia posat el llistó massa alt, va anar a rebentar el rècord i es va eliminar en el primer salt! “Sóc el puto amo” segur que pensava. Cinquè caniquillo eliminat. El dia prometia.

Pel que fa a l’agility, no es milloraven les línies del jumping, així que havíem de perdre uns minuts extres per estudiar quin recorregut era millor pel gos i la seva salut, en detriment de fer els menys metres possibles.

Novament en Jazz era el primer a posar-se a prova, i quin canvi! Molt més centrat que en jumping, va aconseguir completar la pista amb només un refús a l’entrada de l’eslàlom. Molt bé!

En Hippie va començar molt bé, amb un balancí correcte i superant la seqüència de la mort que venia després, però se li va encallar l’eslàlom, on va acumular els 3 refusos que el van deixar eliminat.

En el torn del Bruc, va passar una cosa d’allò més estranya. Va necessitar 3 intents per completar el balancí, ja que iniciava la pujada però es baixava abans d’arribar a l’eix. Creiem que l’espantava tenir la gent tan a prop, i és que el balancí estava encarat de tal forma que gairebé es podia sortir de pista amb un bon salt… Superat aquest obstacle va quedar eliminat en fer un salt que no tocava.

En categoria L, la Sioux va considerar que ja estava bé de tants eliminats i va completar la pista a 0! Enhorabona!!

Finalment en Fox, va doblar el nombre d’obstacles abans d’eliminar-se. Aquest cop, va repetir el balancí (que era el 2) i va tirar el 5è salt, provocant l’abandonament de pista, ja massa habitual.

Moooooolta feina per fer, com ja sabíem abans de començar.