Selectiva pel Mundial a Lugo

Primera selectiva pel Campionat del Mon (paraules majors) així que uns quants ens en vàrem anar cap a Lugo amb molta il·lusió i ganes de passar-ho be.

Aquesta prova es fa en el recinte ferial. Un lloc de luxe, amb una moqueta molt bona i un exterior al costat del riu amb una zona verda grandiosa. Es un espai ideal per donar esbarjo els nostres gossos i que no estiguessin dins del pavelló passant fred i amb molt soroll, quelcom que és d’agrair.

Comencem amb els entrenaments de divendres on el primer contacte amb la pista va ser molt bo i on varem poder jugar una mica perquè el gos s’acostomes al terra.

Dissabte

Dissabte la prova començava a primera hora amb els de la categoria petita on varen sortir la Taxi i la Patum primera vegada per totes dues en una selectiva. La Patum, pobre, estava molt fluixeta; venia de dos dies amb vòmits i diarrea i estava molt tobeta. Per altra banda la Taxi estava una mica presionada per l’ambient.

TaxiPatumLa primera en sortir va ser la Taxi que va decidir que el primer salt era al reves perquè li agradava més. La Patum, bo i estar fluixeta, va completar la seva pista a cero. En la mànega d’agility la Taxi va tornar a ser eliminada al igual que la Patum que, en una enviada al túnel que de normal i hagués fet sense pensar-s’ho, va decidir que millor es quedava amb la mama. El fet d’haver-la d’acompanyar va provocar un eliminat en dos salts després per no arribar a marcar un enrere.

Al cap d’una bona estona li va tocar a en Fish que ens va fer tant un agility com un jumping espectaculars sense cap penalització al recorregut. Finalment la Vipper va fer els dos recoreguts a una velocitat extraordinària pero va caure un palet a cada mànega amb el que no es van poder embutxacar cap punt.

Despres un bon sopar amb una bona passejada per Lugo toca descansar perquè el diumenge hem de donar molta guerra i s’ha de matinar.

Diumenge

A les 7 del matí les petites Taxi i Patum estaven preparades pel que calgués.

FishVipperLa Patum va fer un jumping amb una refusada, i sabeu de qui va ser la culpa? Doncs si de la guia que es deixava un salt. després a l’agility portava una pistassa pero quan mancavan tres obstacles per acabar la Patum es va acostar molt a un túnel que no tocava. En el vídeo es veu que no entra però, com ha passat en altres ocasions, el jutge va considerar que si i ens va eliminar. Pel que fa a la Taxi, no va tenir massa sort es va eliminar en el jumping i en el agility va voler fer la passarel·la dues vegades però el jutge no ho havia previst així.

En la categoria gran vàrem tenir unes pistes molt exigents. Primer un jumping força complex on els nostres dos representants varen ser eliminats en el mateix tunel (que no tocava). Després en l’agility en Fish es va marcar una pistassa i la Vipper va decidir que ella no feia la seqüència que havia plantejat el jutge. Despres d’una discussió amb el seu guia, amb anades i tornades, al final va guanyar en Jordi pero amb un eliminat a la butxaca per les refusades.

Ara esperar a la propera on, segur, tornarem a passar be i, si aconseguim algun resultat, doncs millor.