Seminari amb en Cesar Martinez

MiaFa un parell d’anys que vàrem decidir anar organitzant entrenaments amb persones de fora del club que consideressim un referent i que ens poguessin ajudar a tenir una altra visió sobre els entrenaments i la pràctica de l’agility.

En César, del club Thunderdogs de Galicia, va ser un dels primers convidats i ens va agradar com podia adaptar-se a persones i gossos de qualsevol nivell. També el seu profond coneixement de l’agility i tot el que el composa: persones, gossos, recorreguts, esperit i la seva capacitat didàctica i de motivació per tots els alumnes.

També com a instructors ens ajuda entendre les seves tècniques i els seus consells a la gent del club que participa dels seus entrenaments.

Z63 2438

El primer cop que va venir al club ja vàrem tenir clar que el tornaríem a convidar i, després d’aquest tercer cop, seguim tenint clar que tornarà a venir.

Es un clar referent dins el nostre club i el nombre de “fans” tant al Cànic com entre persones d’altres clubs que també han participat als nostres entrenaments va creiexent cada cop que ve.

Gràcies i fins la propera!