Seminari amb en Ruben i la Cristina (gener 2017)

201701 Seminari TeoriaFeia temps que teniem ganes de fer un seminari d’agility amb en Ruben i la Cristina. Son dos grans experts en la relació amb el nostre gos i en la seva aplicació en la pràctica de l’agility, amb idees molt clares i una línia coherent de treball.

Aporten a més la riquesa d’haver-les aplicat sobre gossos ben diferents, els darrers un malinois que va triomfar a l’International Festival del Kennel Club britànic o un beagle que va reprenentar-nos ben dignament al darrer Campionat del Mon.

De forma clara i pedagògica ens han explicat, extensament, la seva concepció de l’agility i hem pogut practicar les diferents tècniques de conducció i canvis sobre els obstàcles partint de la seva aplicació simple fins acabar amb una pista que semblava impossible, molt més llarga i exigent que qualsevol que puguem trobar-nos en una competició.

201701 Seminari Ela201701 Seminari BoiraHa estat una experiència interessant tant pels competidors més avançats com pels que estan en una fase més inicial que, de sobte, s’han trobat compartint experiències amb els més grans i, el cert és que ho van fer molt bé.

201701 Seminari Pinya201701 Seminari AtlasGràcies Ruben i Cristina per compartir la vostra experiència, fins i tot amb aquells que algun dia podrien mirar de disputar-vos les proves. Ens ha agradat molt la vostra forma de fer i segur que d’aqui a un temps tornarem a fer un altre seminari per veure que hem aprofitat de tot els que ens heu ensenyat.

201701 Seminari Grup