Seminari avançat d’habilitats amb Fernando Silva (maig 2013)

201305 FSilva TeoriaFeia temps que volíem fer un seminari per millorar els nostres mecanismes d’ensenyament d’habilitats i conductes als nostres gossos. Veure a en Fernando treballar amb els gossos fa molt més evident que qualsevol exposició com ha de fer-se, la importancia del detalls, del moment de la recompensa, de l’existència de diversos procediments i tècniques per aconseguir un mateix resultat i sobre tot de la ilimitada paciència que en Fernando ha demostrat (amb els gossos i amb els guies) i que, posiblement, sigui un dels pilars del seu exit.

201305 FSilva Ramon201305 FSilva AnaEl curs ha comptat amb participació d’onze gossos i això ens ha permés que en Fernando pogués demostrar les seves tècniques amb tots ells i poder realitzar molts exercicis sota la seva supervisió directa. Els coneixements previs dels asistents pel que fa als mecanismes d’aprenentatge i el treball amb clicker ha posibilitat dedicar-se amb efectivitat al treball amb els gossos, sense haver d’entrar massa a fons en els mecanismes bàsics d’aprenentatge que hi ha al darrera.

A banda de gent del club i de persones vinculades a Can&Dos, que han col·laborat amb l’organització del seminari, hem comptat amb la participació d’altres persones a les que volem agrair la seva participació i bon esperit, especialment en el cas de l’Ana amb la Suri i en Ramon amb la Pepa que han vingut des de Cantabria i Galicia per aquest seminari.

Han estat tres dies intensos i cansats per guies, gossos i ponent però ens queden nous coneixement, la vivència d’haver-los treballat, l’evidència d’haver-ne vist els resultats amb el nostre gos i amb altres i el record de la bona estona passada. Aquest seminari d’en Fernando serà un d’aquells que recordarem per molt de temps. 

Teniu més fotos a la pàgina Picasa del club

201305 FSilva Hippy201305 FSilva Noa

201305 FSilva grup i