Sortida de preagility

Les proves de preagility donen l’oportunitat per aquells que estan en un grau avançat de formació, de provar al seu gos en un entorn diferent i en condicions de nervis i pressió diferents. Així que tota una colla del Cànic ens en vàrem anar cap a un preagility que es disputava prop del club.

Ho vàrem passar molt bé i vàrem fer actuacions molt dignes, fins i tot algú d’aquells que deia que mai competiria (i que va acabar al podi) va dir que estava força bé això de les competicions.

Z61 6179Z61 6193En aquesta jornada la més petita va ser la Kira, el nou membre de l’equip de competició de la Mònica que va acabar el primer recorregut sense cap error i a bona velocitat.

L’altre petit, en Kai, també va fer un primer recorregut impecable i va tenir problemes amb el segon.

Z61 6161Z61 6090La Cristina i la Noah, potser les que estan una mica més lluny del nivell competició, ho van fer molt bé i van aconseguir quadrar el segon recorregut del dia.

L’Estel es va marcar unes pistes molt professionals amb la Tasmània, afavorint la fluïdesa del recorregut del gos ni que fos en perjudici de l’ordre determinat.

Z61 6125Z61 6076En David també va presentar-se amb en Teque, aprofitant aquesta ocasió per anar avançant en el seu aprenentatge.

L’Aixa i la Nena van fer pistes molt ràpides i seguides, confirmant la seva bona evolució, ara cal aconseguir els salts per darrera a més distància.

Z61 6051Z61 6026Bo i algun desviament cap a un túnel temptador, tant Pol amb en Luke com l’Aurèlia amb la Leia van completar dos recorreguts excel·lents. Ben fet!

Z61 6232Z61 5974L’Alba va aconseguir completar el seu primer recorregut amb en Grop sense cap error ni que, quan en Joan va tornar de la volta amb bicicleta, no ho van poder repetir.

La Verónica var fer dues pistes rapidíssimes amb en Zaska. Només una barra de salt que va caure en el segon recorregut els va allunyar d’una plaça en el podi.

Z61 6011Z61 6426Finalment, en José Luís i en Buddy, van fer dues pistes molt serenes però molt efectives. Sense fer una passa de més, al acumular els dos recorreguts van aconseguir pujar al primer lloc del podi. Molt bé José Luís, potser ara si que estàs una mica més a prop de la competició.

Va ser una jornada molt agradable, intensa per les emocions i que ens va agradar poder compartir amb els propers nous representants del club.

Enhorabona a tots pel vostre treball i resultats!