Striptease a Reus

20160710 Neo Podi StripEl diumenge pel mati la calor ens collava de valent a Reus però allà estàvem per intentar arrencar algun puntet i si més no, passar una bona estona. Repetíem els mateixos que la setmana anterior: el Morgan i el Drac amb l’Elisenda, la Collie amb el Sam i l’Striptease amb la Carme i acompanyats, com no, pels supporters habituals: l’Eva amb el petit Fish i el Xavier amb la inestimable càmera.

En la mànega d’agility, l’Striptease va ser la primera en sortir i va poder completar la pista a 0 i amb bon temps. El Morgan va sortir molt nerviós i es va saltar el quiet, cosa que l’Eli no li va perdonar i va repetir la sortida. Després d’això, el Morgan va fer una de les seves pistes espectaculars però l’Eli va aprofitar per treballar la zona del balanci. La Collie també va intentar saltar-se el quiet però, sense perdre el control, el Sam va tornar a posar-la a bé i llavors sí, un quiet perfecte. La resta de la pista va servir per donar l’espectacle habitual a que ens te acostumats la Collie però potser arriscant una mica més del compte i amb una zona de la pasarel·la que va arrencar els aplaudiments del públic allà present.

En grau 3, el Drac va començar una pista perfecta però va caure en una de les trampes de la pista que l’Eli no va poder evitar. En el jumping, però, es va treure l’espineta i ens va fer una pista a 0, tot i les dificultats que presentava.

En el jumping de grau 2, la Collie, potser per la calor, va continuar volent sortir abans d’hora, cosa que no va permetre en cap cas el Sam i després de tornar-la a situar va fer una bona pista però va ser “xuclada” per un túnel massa proper al salt que tocava fer. El Morgan, molt més centrat que en la primera mànega, va fer una pista molt bona però també va ser “xuclat” pel túnel malvat. Finalment, l’Striptease va poder fer aquesta manega sense anar a parar dins del túnel abans d’hora i aconseguint amb això un nou punt pel campionat d’Espanya i el primer lloc en la categoria de mini-midi de Grau 2.