Super binomi: Eugènia i Brisa

202303_Comtal_BrisaA Ciutat Comtal, fa poc ja hi vàrem estar l’equip de grau 2 format per en Robert amb la Lluna, l’Eugènia amb la Brisa i la Janina amb la Mel i vàrem repetir aquest cap de setmana, amb molt de solet. 

Per el que fa a la competició, dissabte va ser un dia una mica caòtic.

A la primera pista, el jumping, tots tres van ser eliminats, la Brisa i la Mel ho van ser a l’últim salt i en Robert en el segon.

A l’agility, per les petites del grup, la Lluna i Mel van continuar el dia sense puntuar. Sort de l’Eugènia amb la Brisa que van fer l’agility a zero sumant  un altre PV pel campionat d’España 2024. Hem de destacar el  gran companyerisme que hi ha entre els participants dels diferents clubs, ja que diversos varen anar a l’Eugènia per dir-li que era impossible el temps que li havia marcat el Crono de 74 segons. Gràcies a la bona costum que té la Eugènia de gravar les pistes, ho va poder reclamar amb el que li varen corregir el temps i PV a la saca.

202303_Comtal_BrisaDiumenge ja va anar una mica millor pels tres, com a mínim varem acabar més contents de com varen sortir les pistes. En el cas d’en Robert podem dir que ja teniem la Lluna de sempre: en l’agility només no va tocar la zona de la pasarel·la i en el jumping entrada de slalom difícil que li va fer una falta, però pistes  bones com sempre fa la súper Lluna. La Janina amb la Mel van fer el jumping també amb una falta al slalom però l’agility el va fer a zero. Li manca una mica de velocitat però aquest ja és el seu tema pendent. La última va ser la súper Brisa, que va fer les dues pistes a zero.

Com a TRACA FINAL, pels participants que van anar els dos caps de setmana, el de finals de febrer i aquest de finals de març ,hi havia uns premis meravellosos pels millors gossos de cada categoria  acumulant els resultats dels quatre dies de competició. Si mireu la foto podeu veureu qui el va aconseguir: l’EUGÈNIA i la  BRISA. FELICITATS EUGÈNIA, sou un gran binomi ja molt consolidat i hem de destacar la constància i perseverança de l’Eugènia.

Per cert, pels que encara no hi heu anat, el terreny de la pista és meravellós i a part és un club on sempre hi ha un premi pels nostres gossets el que sempre és d’agrair.