Tarda de cine

Podi Cornellà en grau 1En la Maledicció de la Perla Negra, En Max, àlies Perla Negra, va tornar a enfrontar-se als pirates més temuts dels set mars. Comandat pel capità Toni Sparrow van trobar-se cara a cara amb l’Holandesa Errante (la jutge) que no va tenir pietat d’ells. Un error amb el timó va fer que el capità Toni Sparrow es dirigís de dret a l’abisme del castell, on la Perla Negra va desaparèixer irremediablement.

En la segona entrega de la saga: El Cofre de l’Home Mort, la capitana Marta Turner amb el seu incansable company Ripper el Botas, s’uneixen a la lluita per trencar la maledicció de l’Holandesa errante.

Porten amb ells la bruixola del Capità Sparrow, que els indica el camí d’allò més desitjat…el tresor del pirata Zero: tres monedes amb el símbol d’un zero que han de reunir per dominar els Set Mars. La capitana Marta Turner i en Ripper el Botas aconsegueixen superar tots els atacs de l’Holandesa Errante i ser els navegants més ràpids en trobar el preuat tresor, el Cofre de l’Home Mort, que conté una de les monedes del Capità Zero i trencar així la maledicció que els perseguía.

Continuarà…