Taxi, Patum, Mia i Winter

La Taxi, la Patum, la Mia i la Winter van ocupar el podi de divisió d’honor a la prova de Tàrrega.

Podi DH mida S a Tàrrega
Podi DH mida I a Tàrrega

En Sam i la Taxi va guanyar en mida petita, amb dues pistes impecables que la fan destacar en el lideratge d’aquesta categoria.

També en mida petita la Neus, que està sortint d’una lesió va completar les dues pistes sense errors però amb un temps més alt amb el que van quedar a un lloc més baix al podi.

Hem de destacar que els tres primers llocs en la classificació provisional de la lliga catalana estan ocupats per esportistes del Cànic: en Sam amb la Taxi, en Robert amb la Lluna i la Neus amb la Patum.

Podi de la Neus bo i la seva recent lessió

En la mida intermèdia en Marc i la Mia, amb la seva fiabilitat habitual, van endur-se també un primer lloc.

En David i la Winter van guanyar la mànega de jumping però l’agility no se’ls va donar bé. Això no va impedir, però, que també pugessin al podi amb la Mia.

I també hem de dir que en la categoria intermèdia de divisió d’honor els tres llocs del podi estan ocupats per esportistes del Cànic: en Marc amb la Mia, en David amb la Winter i l’Eva amb en Fish.

La Winter va guanyar l’agility i va fer podi

Ni que aquesta jornada no van aconseguir quadrar la seva participació, hem de fer referència també a la bona feina que estan fent la resta de competidors del club en altres divisions. amb bones actuacions de l’Arlet amb l’Amy, l’Alba amb en Grop, la Vero amb en Zaska i l’Estel amb la Tasmània.

Les passarel·les d’en Zaska son molt bones però tot pot millorar-se
La Tasmània també te molt bones passarel·les