Temps de tot i tots els temps al Vallés

Victor i BrucDiumenge tornàvem al Vallès per tal de gaudir d’una nova jornada d’agility de l’FCAG. En una prova amb menys participants dels que estem habituats a segona divisió, ens trobàvem la Cloe, en Bruc, en Dic, la Winter, la Mel, la Thai, en Loki i en Fox, disposats a fer-ho el millor possible una vegada més.

La MelUn cel serè i un dia ben assolellat ens donava la benvinguda, però uns núvols un pèl llunyans que amenaçaven pluja, junt amb la predicció del meteocat, feia que volguéssim anar ràpids per tal d’evitar mullar-nos.

Tocava començar pel jumping i, sorpresa, els primers eren els standard.

Un inici que no agradava massa en general, ja que l’slalom venia una mica angulat just després del primer salt.

La primera a afrontar el repte va ser la Cloe, que després de barallar-se una mica amb el quiet, va començar i va encarar l’slalom perfecte, llàstima que una mica més endavant va ser absorbida per un túnel trampa, no volent fer el rere que hi havia abans.

Tot seguit va ser el torn del Bruc que, com ens té acostumats, va fer la pista a 0, tot i que va penalitzar per molt poc temps.

En Dic, següent representant del Cànic, va decidir solidaritzar-se amb en Bruc i va fer la pista a 0 però també penalitzant una mica per temps.

La Winter va decidir guanyar en això de solidaritzar-se i va anar de cap al mateix túnel que la Cloe, per tal d’eliminar-se de forma idèntica que la seva “amiga de l’ànima”.

L’última en gossos grans va ser la Mel, que va decidir fer el mateix que en Bruc i en Dic, però sense penalitzar per temps, triant la millor opció de totes. Pistassa a 0!

ThaiFoxEn el torn dels petits, obria tanda la Thai que, segura com sempre, va aconseguir un 0 més!

Just després era el torn d’en Loki que anava superant amb èxit tots els obstacles però sorprenentment va refusar un túnel dues vegades i no va completar la pista a 0.

L’últim gos mini va ser en Fox, on en Fran va intentar demanar-li el quiet i fruit de la tensió no es va acabar de situar bé i per aquest motiu va refusar l’entrada de l’slàlom. La resta de la pista com sempre, dos pals a terra.

Quan va arribar el torn de l’agility, el cel ja estava força ennuvolat i les primeres gotes començaven a caure.Difícilment sortiríem d’allà sense mullar-nos.

WinterBrucLa primera va ser la Winter i després d’un balancí perfecte i una passarel·la igual de bona, va fer la rampa tocant però sense aturar-se, així que el David li va fer repetir molt encertadament.

Tot seguit era el torn de la Cloe que, quan va encarar el balancí, va sentir un tro i tot espantada va anar directament a refugiar-se al túnel més proper. Al final amb l’ajuda de la Neus van aconseguir que sortís contenta tot i l’ensurt.

LokiCloeEn Dic va fer una falta al balancí i va refusar l’entrada d’un túnel, pel que no va poder acabar la pista a 0.

En Bruc, en canvi, va anar per la vía ràpida i va completar l’agility a 0. Molt bé!

L’últim standard va ser la Mel que després de fer el tercer salt, va fer mitja volta i el va repetir, quedant eliminada i sense opció de fer el doble zero al què aspirava.

En minis, el primer va ser en Fox que, a falta de tres obstacles i anant a zero, va recordar qui és, així que va tombar dos pals per mantenir la tradició.

En Loki va refusar el balancí al primer intent, però després va fer la resta de la pista perfecta, balancí, passarel·la i rampa incloses.

Finalment la Thai, va tornar a completar el recorregut a 0, però quan estava a la part alta de la rampa, va aturar una estoneta a contemplar les vistes i això la va fer penalitzar per temps, una llàstima!

A l’hora de recollir els premis, en el segon calaix del podi teníem al Víctor amb el Bruc, que ara han de valorar si pugen a 1a Divisió. Moltes Felicitats!