Torneig d’Estiu 2018

Resultats  
Debutants  
Iniciats  
Precompetició  
Competició  

Pel que encara no hem marxat de vacances, aquesta prova a final de juliol és ben bé el tancament d’una temporada.Es un torneig restringit a la gent del club i obert a totes les categories que permet als més novells fer alguna sortida fora del club i als més avançats poder treballar en un entorn més similar al d’una competició.

Havíem quedat a les 6 per carregar els obstàcles i dur-los cap al lloc de la prova. Dona gust; hi havia una pila de gent i en vint minuts ho hem tingut tot llest i dalt del camió. Un cop al lloc de la prova hem muntat un recorregut que, amb diverses variants, era apte per tots els participants. Només calia no fer massa cas dels números!

Ho han fet tots molt bé, començant pels debutants on hem tingut quatre valents que s’han atrevit a sortir del seu cercle de confort per posar-se a prova fora del club en un entorn nou pels gossos, amb un espai ple d’olors, amb públic, megafonia …

Debutants

201807 Torneig Podi B201807 Torneig OsoAquest ha estat el cas d’en Borja que s’ha posat a prova amb l’Oso, un gos molt jove que s’ho ha passat molt bé fent els obstàcles però també coneixent l’entorn.

La més jove, però, amb molt pocs mesos ha estat la Nala, que ha fet dues pistes tan bones amb en José que han guanyat la prova en aquesta categoria.

Els que també ho han fet molt bé han estat l’Abril i la Tuca que, bo i els entrebancs lògics, han completat bé el primer recorregut i això els ha dut al segon lloc del podi.

La guia més experta era la Marta que participava amb la Maddie. Era la gosseta més preparada del grup, però la Marta s’ha deixat dur pel recorregut i ha oblidat algun obstàcle pel camí, amb el que no ha pogut acabar de demostrar-ho.

Iniciats

201807 Torneig Podi C201807 Torneig NayruPels iniciats la cosa també era complicada, amb els mateixos reptes que pels debutants: lloc nou, olors, soroll … però aquests competidors son especialment intrèpids.

La primera ha estat l’Eli que ha fer unes pistes fantàstiques amb la Nayru, una gossa que va força pendent d’ella, a diferència d’en Link, el seu company que, amb un esperit més agossarat, va explorant pista i rodalies entre salt i salt. Son dos mons ben diferents, però l’audàcia de l’Eli de participar en aquesta prova es s’ha vist compensada pel seu primer lloc amb la Nayru i el trofeu que s’endú cap a casa.

La Cristina amb la Brooke acava de tornar de vacances. Portava temps sense entrenar però la vàrem enredar per participar i mostrar la seva evolució als seus veins. Ho ha fet molt be, acabant les dues mànegues i això l’ha portat al segon lloc del podi.

També en Robert, tan expressiu com sempre, ha fet una gran pista amb la Lluna que els ha portat al tercer lloc del podi.

Enhorabona a tots pel vostre treball i el coratge de posar-lo a prova

Pre-competició

201807 Torneig Podi D201807 Torneig MelAquí hi ha molt de nivell. Els nostres representants que es preparen per competir ho fan be de de bó i cada cop van millor.

Alguns no han tingut gaire sort com ha estat el cas de la Claudia. En Lerwick -que acostuma a fer grans pistes- estava una mica rebèl i no veia gaire clar saltar la roda i, de pas, tampoc la rampa que hi havia al darrera. Amb bon criteri la Claudia ha decidit seguir amb la resta de la pista per mantenir la motivació i bon rotllo amb el seu gos.

En Victor tenia doble feina: ni en Bruc ni en Jazz son gossos fàcils i fer una prova amb tots dos és tot un repte. La seva recompensa ha estat aconseguir completar un recorregut excel·lent amb en Bruc. Per cert: hem d’agraír especialment la col·laboració de tota la familia: a més d’en Victor, la Laia, l’Antonio i la Maribel que, a més d’anar equipats per donar suport a en Victor, han estat ajudant en tot moment, fins i tot en la descàrrega final d’obstàcles que sempre fa més mandra.

En Sergio i la Thai han fet dues pistes molt bones, ni que en la segona han patit fer tres refusades. En aquesta prova la roda ha estat un punt de conflicte per molts competidors.

201807 Torneig Vega201807 Torneig MelaEn Joan Miquel, que va millorant dia a dia amb la Chloe, ha fet una primera pista excel·lent i ha tingut algun entrebanc la segona, bo i completar-la amb qualificació de molt bo.

La Natalia i la Vega només han fet una penalització en cada mànega i això les ha dut al tercer lloc del podi. Enhorabona a totes dues!

El segon lloc ha estat per en David i la Mela que han combinat un recorregut amb només un error amb un segon d’impecable. Bona feina!

La guanyadora, com ja comença a ser habitual, ha estat la Janina que, amb la Mel, ha fet dues pistes perfectes: sense cap error, i amb el millor temps de cada mànega. Un primer lloc, per tant, del tot merescut. Molt ben fet Janina!

Competició

201807 Torneig Podi F201807 Torneig StripPel que fa als equips de competició hem vist com gossos habitualment fiables no acababen de sortir-se’n amb el recorregut. Ha estat el cas de l’Ezequiel que s’ha eliminat a una de les mànegues amb la Mel o de la Mercè amb en Dic (sort que amb en Duc ha fet una pista excel·lent).

Per cert, cal agraïr la col·laboració d’en Josep fent fotos i com a comisari de pista durant una estona.

La Maria si que ha fet dues pistes impecables amb la Dana, sense cap falta ni refusada, però ha superat el temps fixat pel recorregut en cada mànega i això l’ha allunyat dels llocs del davant.

La Neus amb l’Ela i la Mercè amb en Duc han fet bé les dues pistes però en una d’elles han superat el temps previst amb el que han penalitzat una mica més.

En el cas d’en Joan Carles amb la Maggie i en Juanjo amb la Sioux han tingut mala sort amb el segon recorregut on han esmerçat més temps que en el primer. Bo i això, gràcies al seu segon lloc en la primera mànega la Maggie ha estat al final tercera al podi. Per error havíem indicat que la tercera era la Sioux, us demanem disculpes a tots dos.

201807 Torneig Maggie201807 Torneig HippyAl final el segon lloc ha estat per en Loki que, bo i alguns problemes amb l’entrada del slalom i una repetició al balancí que no havia fet prou bé segons criteri d’en Josep, ha completat els dos recorreguts dins el temps previst amb el que no ha sumat penalització per temps..

Les guanyadores indiscutibles, però, han estat la Carme i la Striptease gràcies a uns recorreguts molt ràpids i acurats, guanyant cadascuna de les dues mànegues. S’han endut, per tant, el podi final en la màxima categoria. Molt bé Carme, sembla que la Strip torna a estar en forma!

Després de la prova tocava recollir obstàcles i descarregar-los al club.Gràcies de nou als que hi heu estat fins al final, ni que erem força menys que a les sis hem estat prous per poder-ho reconstruir tot de forma força digna.

Ha estat una bona prova ni que, com cada any, ens quedem amb unes quantes coses per millorar de cara a la propera edició,

Gràcies, de nou, a tots per l’ajuda i bones vacances pels que no coincidim al club