Torneig d’estiu 2009 a Malgrat de Mar

Com cada any hem organitzat el trofeu social d’estiu. Es tracta d’una prova en una sola jornada reservada a la gent del club en que participen equips amb diferents graus d’aprenentatge: des d’aquells que acaben de començar fins als que estan competint al més alt nivell.

L’associació Amics dels animals de Malgrat de Mar ens ha donat l’oportunitat de fer aquesta competició a la plaça rodona d’aquesta vila, al costat del mar. Ha estat un marc agradable i ha permés a moltes persones fer una primera aproximació a la competició.


L’Alina i en Brut han guanyat en A i B

L’Oscar i la Kira, primers en C

En Joan i en Drac guanyadors en D i E

Els participants més nous han fet una pista amb salts, túnel i taula en la que es va imposar l’Alina amb en Brut seguida de la Nika i la Money.

Pels que ja tenen més experiència el recorregut incluia la pasarel·la. Aquest nivell ha estat guanyat per l’Oscar que ha fet una pista espectacular amb la Kira; el segon i tercer lloc han estat per en Nus i en Sam.

 Entre els que es preparen per competir s’ha imposat en Joan amb en Drac, seguit d’en Pau amb la Kira i la Marta amb la Noa

La Montse i la Nit s’han imposat en F

L’Estel i la Tona s’han endut el G

Fent dog dancing

Entre la gent que ja està competint ha guanyat la Montse amb la seva schnauzer Nit seguida de la Carme amb en Pelut i l’Elisenda amb l’Iru.

En grau III ha estat l’Estel amb la Tona qui s’ha endut el podi mentre el segon lloc ha estat per en Jordi i la Nit

Després de la competició d’agility l’Estel ha fet una demostració de dog dancing que ha agradat força al públic asistent.

 L’activitat s’ha completat amb una prova KO d’eliminació en paral·lel en que han arribat fins la final la Xula i la Tona, sent aquesta darrera qui s’ha endut el trofeu, completant així una jornada rodona.

Podi de les categories A i B

Podi de la categoria C

Podi de les categories D i E

Podi de la categoria F

Podi de la categoria G

Podi de la prova KO