Tornem a la competició a Xanastur

El club Xanastur, prop de Gijón, organitzava una prova triple el tercer cap de setmana d’agost. Aquesta prova era dirigida per jutges sortits de la darrera promoció de la RSCE que sempre actuen amb la supervisió d’un jutge titular. Aquest va ser el paper d’en Jordi (divendres i dissabte) i en Josep (diumenge).

Això no vol dir, però, que no puguessin fer també agility. En Jordi va aprofitar que els recorreguts de grau 3 eren els darrers de cada dia per fer, un cop acabada la seva feina, els recorreguts amb la Vipper i cal dir que va fer unes grans pistes: molt ràpides i amb la precisió a que ens te acostumats. Diumenge, però, com no feia el paper de jutge, si que va poder participar com un competidor més.

En Josep i en Loki, en canvi, van poder competir divendres i dissabte. En la seva línia van combinar velocitat amb algunes errades de conducció però es van endur un jumping a zero (que sempre va bé) i, el més important, una bona execució de les zones de contacte.

La Neus ens va acompanyar amb l’Ela i la Patum que no van participar a les proves (una per massa gran i l’altra per massa jove) però que van gaudir també del viatge i l’estada.

202008 Xanastur Vipper202008 Xanastur Patum

Els competidors van poder gaudir d’unes molt bones pistes dels nous jutges i van passar uns bons dies en un entorn agradable i a un club que va cuidar tots els detalls per que tot sortís bé. Gràcies per fer-ho així!