Tot l’equip seleccionat

Selecció del CanicEn Josep ja tenia segura la seva plaça en la selecció de categoria mini però en Jordi i l’Estel encara tenien risc de perdre-là i hi havia una plaça en la selecció individual a la que molts aspiraven i que resultava molt temptadora.

En Jordi ha fet unes bones pistes amb una qualificació d’excel·lent a cada mànega, això ha fet que al final quedés en setè lloc en la classificació general i sumés 4 punts en la selecció individual. La Tona avui no ha tingut gaire sort i s’ha eliminat en el segon recorregut, afortunadament també els seus perseguidors han tingut problemes i així la Tona i l’Estel han pogut mantenir la segona plaça dins l’equip.

Gràcies a la puntuació d’avui en Jordi ha pujat en la classificació conjunta i això li ha valgut quedar seleccionat també a titol individual pel proper Campionat. Podeu veure la classificació final pel Campionat del Mon

Així doncs, tindrem tres representants del club en el proper Campionat del Mon que es disputarà a Alemania (Rieden) del 30  de setembre al 3 d’octubre.