Treball en grau 2

Dissabte 16, el representants del Cànic de grau 2 van tenir la oportunitat de veure una manega de Grau 3. Ja per quan ens tocava còrrer vam enganxar la marxa del sol i vam passar una miqueta de fred, però diuen que aixi els gossos van millor! Ho comprovarem.

Els nostres representants eren en Fox, pels petits; en Loki i en Drac pels mitjans i els germans Jazz i Bruc pels estandars. Una bona manada masculina caniquilla.

 JBB4554Vam començar per un agility força assequible a la pista gran. En Jazz, animadet com és ell, i desprès d’un super balancí va decidir passar de llarg el eslàlom, que segur que aixì retallava temps. Això de tenir públic li encanta i va mirar uns quants cops a fora per observar l’afició i al final en Victor va marxar de pista veient-lo despistat. Al germà gran, en Bruc, ja li fem una mica de bullying de lo bé que va. Ens va regalar un agility boníssim però es va motivar massa a la passarel·la i va acabar fent falta.

A mitjans, va començar en Drac que anava força bé però al caure un pal i fer falta a la zona de la passarel·la, l’Elisenda va decidir eliminar-se, repetint la zona. Tot seguit, en Loki, va demostrar que es dur viure amb una noia “al punt”, va entrar una mica despistat i va refusar el balanci i un parell de salts, de manera que en Josep va preferir eliminar-se.

Per ara no anem gaire bé, canviarà en Fox la situació? Doncs no. En Fox va anar molt ràpid i fort tot el dia però va cometre un refús a l’eslàlom, i tot i continuar la resta de la pista molt bé, amb una seqüència serpentina que feia una mica de por a en Fran, van tirar un pal més endavant, el que va provocar l’autoeliminació d’en Fran. Resum: tots autoeliminats menys en Bruc. Molt bé Caniquillus, que no es diguis que no currem a competició.

 JBB4458El Jumping es desenvolupava a la pista petita, amb la sorra força suelta. De nou va començar el Victor amb els seu germans tant diferents que aquest cop van demostrar, que van més coordinats del que pensem. El salt 3 era un “Li” que en Victor estava decidit en fer pel costat curt però els seus companys no ho veien tant clar. Tots dos van decidir fer-li la pirula però per sorpresa va aconseguir salvar-ho amb en jazz i no amb en Bruc. Molt bé Jazz, si vols, pots ser un noi centrat, tot i això, l’eslàlom del Badalona no li agrada gaire a aquest gos i prefereix no fer-lo del tot. En Bruc, desprès de l’eliminat, va fer una pistassa com ens té acostumats.

Passant ja als mitjans, ens vam trobar que en Drac va fer la pista tant ràpid com l’edat i el terreny li permetien per això no és gaire i el seu 0 va quedar penalitzat. En Loki, seguia sota els efectes de les hormones i va començar la pista refusant el primer salt, i el segon, i el tercer, …en Josep ja no sabia que fer però ho va lluitar i van aconseguir reconectar. Amb algun refús més van acabar la pista i no deixant que les hormones guanyessin la batalla.

Sembla que no anem molt bé, no? Tranquils que encara queda en Fox. Salvarà l’honor del club? No se pierdan el próximo episodio de ésta apasionante serie. En Fox va fotre una pistassa genial però a dos salts d’acabar: tragèdia, cau un pal i en Fran s’autoelimina. S’ha de dir, que tirar un pal per pista és tot un éxit amb la sorra tant suelta i les potetes tant curtes d’en Fox. 

Sembla que no va ser un dia gaire lluit pels caniquillus però esperem que servis per fer-ho millor el dia següent a FCAG, i si més no, vam poder veure els companys de Grau 3 competir i menjar galetes de l’Estel que es feia un any més sàvia aquell dissabte. 

PER MOLTES GALETES, ESTEL!