Tres tercers

Després d’uns dies de descans de la competició ens vàrem decidir a anar a fer una visita als nostres companys de Rivalcan acompanyats de la Carme i en Jordi que ells si que no han fet vacances d’agility.

La veritat es que ens ho hem passat molt be “com sempre”. Dissabte amb molta calor i després una mica de fred i diumenge amb no tanta calor, quelcom que tant nosaltres com els gossos vàrem agrair.

Us explico com va anar.

202109 Rivalcan Patum202109 Rivalcan ONeil 3Dissabte la primera en sortir va ser la Patum en la mànega d’agility. El cert és que la guia (és a dir: “jo”) estava totalment rovellada però la gossa ho va donar tot i vàrem aconseguir acabar a zero i fer un punt amb velocitat. Després, en la mida mitjana, varen sortir la O’Neil i en Loki i aquí els que estaven dispersos eren els gossos.

En la mànega de jumping, però, les coses varen canviar una miqueta. La Patum va fer una pista molt maca però després de l’eslàlom hi havia un túnel molt atractiu que la va cridar i ella, molt obedient, s’hi va encaminar. Segons alguns testimonis la gossa va rectificar a temps però el jutge no ho va veure així i un eliminat a la butxaca! Això si, vàrem acabar molt contentes amb la pista feta. La O’Neil va fer una pistassa molt centrada i va aconseguir el seu punt amb velocitat pujant al pòdium en el tercer lloc. En Loki va decidir passar-se pel costat alguns dels obstacles i va acper acumulació de refusades.

A darrera hora de la tarda, per la prova de grau 3, van venir en Jordi i la Vipper i varen fer un agility impressionant. Dissortadament es van eliminar amb el jumping però, bo i això van pujar al tercer lloc del calaix.

202109 Rivalcan Viper202109 Rivalcan LokiDiumenge  nomes vàrem quedar la Patum i en Loki. Amb la Patuma l’agility  ens vàrem eliminar per despistes de la guia però vàrem aconseguir fer un jumping impecable i també amb punt de velocitat i guanyant la manega de la nostra categoria i acabant al pòdium en tercera posició. En Loki tant en l’agility com en el jumping va acabar eliminat, mantenint així una línia uniforme al llarg del cap de setmana.

Sembla que s’han acabat les vacances i ara toca entrenar, segur que a la propera ho farem millor