Triomf de la veterania

Podi SiouxPodi StripteaseAquest dissabte i diumenge va tenir lloc al Club Agility L’Almozara Can Bosc una prova de la RSCE a la qual ens havíem apuntat alguns intrèpids del Cànic. El dissabte a Grau 2 erem el Jazz i el Bruc amb el Victor, l’O’Neil amb la Carme, la Nugget amb la Merce i el Juanjo amb la Sioux. A Grau 3, se’ns va afegir la Vipper amb el Jordi. El jutge, en Pau Serrano, ens va posar unes pistes molt interessants i fluides, amb uns quants punts de control que els donaven un plus de complexitat.

A grau 2, vàrem tenir la sort de començar la prova tot just quan el sol s’amagava i deixava de fer calor. Això va afavorir bones pistes a 0 i amb Pv/Pa per part dels estàndards en el primer recorregut, el del jumping. Després, però, en l’agility, un palet aquí i un refús allà els varen allunyar de les posicions de podi. En la categoria midi, la Nugget va improvisar a la seva manera en el jumping. Després, ja més centrada, va completar l’agility amb una sola falteta. L’O’Neil va aconseguir eliminar-se a les dues mànegues però va aprofitar per treballar distàncies, control i zones.

El diumenge tornàvem a ser la Sioux en estàndard, i l’O’Neil i la Nugget en midi. També estava apuntada l’Striptease que, per la seva edat, va limitant les seves aparicions. Però les condicions atmosfèriques no eren les del dia anterior i la calor va començar a fer-se notar en bona part dels participants, gossos i guies. L’O’Neil i la Nugget, molt afectades per la calor, varen decidir eliminar-se però sense deixar de fer unes molt bones zones, amb la promesa de no curtcircuitar-se la propera vegada. La sorpresa l’han donat les dues gossetes més experimentades, la Sioux i l’Striptease que, malgrat la calor i baixar les revolucions en l’agility, han aconseguit acabar el jumping a 0 Pv i l’agility també a 0, quedant l’Striptease en segon lloc de la categoria midi i la Sioux, primera en la categoria estàndard (L i XL).

A grau 3, la Vipper i el Jordi ens ha fet gaudir, tant el dissabte com el diumenge, amb unes pistes espectaculars, en el seu estil, però la complexitat de les pistes no l’ha ajudat a completar-les sense penalitzacions. Cal destacar, però, que el diumenge, a ple sol, ha estat l’únic equip de la categoria estàndard que ha pogut completar la mànega d’agility sense eliminar-se, la qual cosa l’ha situat en el tercer lloc del podi de la categoria estandard (L i XL).,

Enhorabona a tots per haver gaudit d’un cap de semana d’agility, independentment dels resultats.