Triplet del Cànic al preagility

Aquest pont de la purísima ens varem desplaçar a les instalacions del Vallès club caní per participar a les proves de preagility.

Dimarts 6

202212_Valles_BuddyAquest dia teniem en categoria petita al Kai amb el seu guia Jorge que es va eliminar a la segona mànega. En aquesta categoria debutava també el Jack, no per la seva mida sinó per les seves necesitats físiques. Ell i la seva guia Clara van fer les dues mànegues a 0, quedant en primera posició al podi de les categories petita i mitjana.

En categoria gran van participar el Buddy amb el Jose Luis també amb les 2 mànegues a zero i primer lloc al podi.

En aquesta categoria la Clara també debutava amb la Kora amb la que va fer dues mànegues excel·lents amb només una penalització a cadascuna, quedant així al segon lloc del podi.

202212_Valles_LeylaVam contar també amb la participació del’Aurèlia amb la Leia amb la seva que es van eliminar a la primera mànega però ho van donar tot a la segona i així van tornar cap a casa ben contentes amb una quarta posició.

En aquesta categoria vem veure volar a la Leyla, guiada per l’Elisabet i a la Khali guiada per l’Arthal. Aquestes gosses van fer pistes tan ràpides que van aconseguir despistar als seus guies i eliminar-se en la segona mànega. Segur que van tornar cap a casa cansades però amb noves experiències.

Per últim en aquesta catergoria, teniem la participació del Zaska guiat per la Vero, qui va optar per marxar a casa amb un quiet ben fet i treballat i és que a la primera mànega el Zaska tenia massa ganes de sortir. Després, a la segona, si que van aconseguir un quiet de llibre. Bravo!

Dijous 8

202212_Valles_KoraDijous en categoria petita van repetir en Jack amb la Clara. Aquest cop es va despistar de bon principi amb les olors que li venien de l’entorn, fent així una penalització a la primera mànega i uns temps molt llargs a totes dues i és que anava a ritme de senyor, fent-se honor a simateix. Tot i així, al no equivocar-se, van aconseguir el segon lloc al pòdium d’aquesta categoria.

En canvi, quan van sortir a pista en Kai i el Jorge, qui anava despistat era el guia que es va atabalar a la primera mànega. Després, però, hi  va posar solució a la segona on van fer una pista impecable,

Per ultim en la categoria petita comptavem amb la participació del Trevi i la seva guia Montse. Ells es van eliminar a la primera mànega pels nervis de la guia i per això va decidir no participar a la segona mànega. Tot i així van probar l’experiència, perquè s’ha de probar de tot!

202212_Valles_ZaskaEn categoria gran vam tenir la participació de la Kora amb la seva guia Clara que van fer una penalització a la primera mànega i van fer una gran segona pista, aconseguint així la primera posició al pòdium d’aquesta categoria.

Van participar també el Zaska amb la Vero, el Buddy amb el Jose Luis i la Leyla amb l’Elisabet. Tots es van eliminar a la primera mànega, però van aconseguir fer bones pistes a la segona mànega, on el Zaska va fer una pista inmillorable.

Per ultim vam tenir la participació del Grop amb la seva guia Alba. Ells es van eliminar a les dues mànegues, ja que no tenien un bon dia, però sempre marxem amb noves experiències de les que aprendre.

Finalment, la sorpresa del dia, Vàrem fer un súper pòdium Cànic!! On es van col·locar en 3r lloc el Buddy, en 2n lloc el Zaska i en 1r lloc la Kora! I encara ens seguia en 4rt lloc la Leyla.

202212_Valles_GuanyadorsFelicitats a tots els participants i guanyadors!!